Την Παρασκευή ανάβει το πράσινο φως για να ανοίξουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2021

Την Παρασκευή ανάβει το πράσινο φως για να ανοίξουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, ακολουθώντας παρόμοια πορεία με αυτή του λιανεμπορίου, δηλαδή των καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης.


Η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα πάρει τις αποφάσεις της στο τέλος της εβδομάδας και οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Παρασκευή από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Η αγορά στενάζει και η κυβέρνηση αφουγκράζεται την αγωνία των καταστηματαρχών για επιβίωση.


Μετά το σκληρό lockdown μία εβδομάδας αλλά και την παράτασή του για μία ακόμα, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για την κυβέρνηση. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής αναμένεται να ανοίξουν, τις ανακοινώσεις θα αναλάβει ο Νίκος Χαρδαλιάς, εφόσον όμως δοθεί πράσινο φως από την επιτροπή λοιμωξιολόγων.


 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανοίγει το λιανεμπόριο με μορφή που θα αποφασιστεί στο τέλος της εβδομάδας, τα κομμωτήρια με αυστηρά μέτρα, τα βιβλιοπωλεία με φυσική παρουσία του πελάτη και τα ΚΤΕΟ μόνο με ραντεβού.






Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/327095/tin-paraskevi-anavei-to-prasino-fos-gia-na-anoiksoun-kommotiria-kai-kentra-aisthitikis
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες