Τριήμερο το κύμα χιονιά στην Αττική, δείτε live τη πορεία του «Λέανδρου» προς την Αθήνα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 13, 2021

Τριήμερο το κύμα χιονιά στην Αττική, δείτε live τη πορεία του «Λέανδρου» προς την Αθήνα

Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες καθώς η κακοκαιρία «Λέανδρος» θα συνεχίσει να σαρώνει τη χώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.


Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο Live με το πέρασμα της κακοκαιρίας «Λέανδρος», ο χιονιάς θα φτάσει στη χώρα μας τη Πέμπτη όπου χιονοπτώσεις θα σημειωθούν, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω σε περιοχές της Ηπείρου, ενώ το βράδυ η κακοκαιρία θα χτυπήσει και περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Παρασκευή το πρωί θα χιονίσει πάλι σε περιοχές της Ηπείρου και της Στερεάς Ελλάδας, όπως μας πληροφορεί το windy. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, θα έρθει νέο κύμα από τα Δυτικά όπου θα πλήξει σχεδόν όλη τη Δυτική Ελλάδα, με χιονοπτώσεις από την Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα και σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου.







Το Σάββατο η κακοκαιρία θα πλήξει τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, «χτυπώντας» Δυτική Ελλάδα, Ανατολική Μακεδονία, Ήπειρο αλλά και Αττική. Ίδιο σκηνικό θα έχουμε και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής όπου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στην Αττική, ωστόσο, αργότερα οι χιονοπτώσεις θα εξασθενήσουν και θα επιστρέψουν ξανά την Δευτέρα το απόγευμα, όπου θα πλήξουν πολλές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Οι χιονοπτώσεις θα χτυπήσουν περιοχές της Αττικής έως και την Τρίτη όπου φαίνεται πως υποχωρεί το βαρομετρικό χαμηλό από τη χώρα μας.

Δείτε Live την εξέλιξη της κακοκαιρίας


Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Πού αναμένονται χιονοπτώσεις

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, χιονοπτώσεις αναμένονται από τον «Λέανδρο» ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της λοιπής ηπειρωτικής χώρας από το βράδυ της Πέμπτης 14/1. Παρά το γεγονός ότι μεταξύ των διαστημάτων χιονόπτωσης θα υπάρχουν διαστήματα βελτίωσης του καιρού, το ισχυρό ψύχος, ιδιαίτερα τις νύχτες, θα δημιουργήσει προβλήματα. Λεπτομέρειες για την εξέλιξη των φαινομένων θα δοθούν σε επόμενες ανακοινώσεις του meteo.gr.






Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/327242/triimero-to-kyma-xionia-stin-attiki-deite-live-ti-poreia-tou-leandrou-pros-tin-athina
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες