Σοκ στη Θήβα: Πέθανε 15χρονη με συμπτώματα κορωνοϊού - Διασωληνωμένη η μητέρα της - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2021

Σοκ στη Θήβα: Πέθανε 15χρονη με συμπτώματα κορωνοϊού - Διασωληνωμένη η μητέρα της


Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 15χρονη στη Θήβα, λίγες ώρες αφού είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο. Διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό η μητέρα της.
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μιας 15χρονης στη Θήβα, λίγες ώρες αφού εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η αιτία του θανάτου της ήταν η ανακοπή καρδιάς, χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο αν επρόκειτο για επιπλοκή του φονικού ιού.

Το άτυχο κορίτσι μπήκε σήμερα το πρωί 3 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Θήβας, ενώ η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Όπως δήλωσε στο evima. gr ο δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων».
Πάτρα: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 9χρονος

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται 9χρονο παιδί που προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ο 9χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία, δεν έχει διασωληνωθεί, αλλά του παρέχεται οξυγόνο με τη μέθοδο του «high flow».

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που θα δείξουν εάν ο 9χρονος έχει προσβληθεί από τη βρετανική μετάλλαξη, από την οποία φέρεται να είχε προσβληθεί και η μητέρα του παιδιού.

Για την πορεία της υγείας του παιδιού μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του, ο οποίος δήλωσε: «Σταθερά είναι το παιδί στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένος», ενώ αναφορικά με τη μητέρα του παιδιού, ο πατέρας ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και έχει βγει από την καραντίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες