Καταγγελία για «απόπειρα αρπαγής» ανήλικης στο Ναύπλιο - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2021

Καταγγελία για «απόπειρα αρπαγής» ανήλικης στο Ναύπλιο


Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στο Ναύπλιο, πριν λίγες ημέρες το όποιο σύμφωνα με μαρτυρίες αφορά την «απόπειρα αρπαγής» μιας ανήλικης μαθήτριας.
Ένα περίεργο και πολύ ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου στο Ναύπλιο, σύμφωνα με μαρτυρίες.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, ήταν περίπου 2 το μεσημέρι όταν στην περιοχή κοντά στο στρατόπεδο στο Ναύπλιο στην οδό Αγίου Αδριανού, άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα άσπρο βαν πλησίασαν ένα ανήλικο κορίτσι, το όποιο γυρνούσε στο σπίτι του από το σχολείο.
Οι άγνωστοι άνοιξαν την πόρτα και με επιτακτικό ύφος απαίτησαν από το μικρό κορίτσι να εισέλθει στο όχημα.
Το κοριτσάκι τρομαγμένο έβαλε τις φωνές και ευτυχώς άρχισε να τρέχει γλυτώνοντας έτσι από τους δράστες, χωρίς όμως να μπορέσει να συγκρατήσει τις πινακίδες του οχήματος. Σύμφωνα όμως με όσα μπόρεσε να συγκρατήσει από τα χαρακτηριστικά του δράστη που της μίλησε, αυτός ήταν μελαχρινός με κόκκινα μάτια και φορούσε μαύρα ρούχα.

Η άκρως ανησυχητική αυτή είδηση έγινε γνωστή μέσω των social και από προσωπικές αναρτήσεις πολιτών όπου έμαθαν για το γεγονός από συγγενικά πρόσωπα της ανήλικης.
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες των χρηστών.Πηγή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here