Πώς ο αθλητικός παράγοντας «παγίδεψε» τις 10χρονες αθλήτριες – Λεπτομέρειες-σοκ από την έρευνα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 16, 2021

Πώς ο αθλητικός παράγοντας «παγίδεψε» τις 10χρονες αθλήτριες – Λεπτομέρειες-σοκ από την έρευνα


Ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της δυτικής Αττικής ήταν ο 74χρονος παράγοντας του αθλητισμού που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο κοριτσιών.

Όλα ξεκίνησαν από τις καταγγελίες δύο αθλητριών που σήμερα είναι ηλικίας 17 ετών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έλαβε η ΕΛ.ΑΣ., ο 74χρονος παράγοντας της κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 10 ετών.


Η φρίκη, όπως είπαν, διήρκησε για δύο χρόνια. Την περίοδο εκείνη τα θύματα φοιτούσαν στο Δημοτικό. Ο κατηγορούμενος είχε κερδίσει αρχικά την εμπιστοσύνη των θυμάτων του αλλά και των γονιών τους. «Οι αποτρόπαιες πράξεις έγιναν στο αυτοκίνητό του και στο σπίτι του. Συνήθιζε να βάζει στην τηλεόραση ταινίες πορνό και στη συνέχεια να κακοποιεί τα κορίτσια. Παράλληλα, φρόντιζε να έχει το προφίλ του ανθρώπου της διπλανής πόρτας και να είναι ευγενικός με τους γονείς. Όλοι νόμιζαν ότι λειτουργεί για το καλό του Αθλητικού Ομίλου και των αθλητών», εξηγεί πηγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα δεν έχει κλείσει, καθώς διερευνάται εάν ο συλληφθείς είχε εμπλοκή και σε άλλες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές, ο 74χρονος για περισσότερο από 10 χρόνια ήταν μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της δυτικής Αττικής και ερχόταν σε επαφή καθημερινά με παιδιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν από τους πιο δραστήριους παράγοντες του Ομίλου και ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση του κολυμβητηρίου και πολλές άλλες δραστηριότητες ανήλικων κοριτσιών.


Ο 74χρονος φέρεται να είχε καλέσει στο σπίτι του τις δύο 10χρονες τότε ανήλικες για να δουν μαζί ταινίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η φρίκη που έζησαν τα δύο κορίτσια έμεινε στο σκοτάδι για εφτά ολόκληρα χρόνια. Φαίνεται, όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές, ότι το κύμα αποκαλύψεων (που ξεκίνησε ύστερα από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου) συνέβαλε καθοριστικά ούτως ώστε οι δύο 17χρονες σήμερα κοπέλες να πάρουν την απόφαση και να μιλήσουν στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η σύλληψη του 74χρονου έγινε πριν από μία εβδομάδα στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί είχαν διαβιβάσει ήδη στη Δικαιοσύνη το προανακριτικό υλικό και ακολούθως πήραν στα χέρια τους το ένταλμα σύλληψης.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες