ΕΦΣΥΝ: Βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ με… κουκούλα (φωτο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ-NEWS

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαρτίου 16, 2021

ΕΦΣΥΝ: Βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ με… κουκούλα (φωτο)


Με τίτλο: Καταγγέλλουν ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ στη ΓΑΔΑ, κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα ΕΦΣΥΝ αποκαλύπτοντας τη ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΟΥΔΑΚΗ:

«Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ η .. απαγωγή του από την ΕΛ.ΑΣ., η κουκούλα και το δέσιμο πισθάγκωνα, το ξύλο επί ώρες, η ψυχολογική βία…»…είναι μερικά από αυτά που περιγράφει η εφημερίδα.

Δείτε:Χθες ήρθαν στη δημοσιότητα νέες καταγγελίες για βασανιστήρια στην ΓΑΔΑ μετά τα γεγονότα και την αστυνομική καταστολή στη Νέα Σμύρνη.

Όπως αναφέρει, ο Άρης Παπαϊτσέτρας μέσω των κοινωνικών δικτύων, αφού εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του την αλληλεγγύη του στους συλληφθέντες και συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης, «απήχθηκε, χτυπήθηκε και βασανίστηκε» στη ΓΑΔΑ.

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook:


Λίγες ώρες αφότου εξέφρασα στον προσωπικό μου λογαριασμό, την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης και την αποστροφή μου για τις μαφιόζικες μεθόδους απόδοσης κατηγοριών που χρησιμοποίησε η αστυνομία εις βάρος τους.

Απήχθησα, χτυπήθηκα, φόρεσα κουκούλα πολέμου, χτυπήθηκα στο αυτοκίνητο, εφτασα στη ΓΑΔΑ, χτυπήθηκα στη ΓΑΔΑ, βασανίστηκα επί ώρες, διανυκτέρευσα για τέσσερις μέρες σε καθεστώς απομόνωσης μαζί με τον αδερφικό μου φίλο και σύντροφο να κατουράμε σε πλαστικά μπουκάλια. Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτός κατέληξε προφυλακισμένος με μηδενικά στοιχεία, εγώ να μαζεύω τα σπασμένα μου κομμάτια

Σκέτη μαγεία. Επιστρέφω με συνέντευξη για το ταξίδι μας προς τη ΓΑΔΑ και απο εκεί στην Μεταξική περίοδο.
Ελπίζω στο ενδιάμεσο να μην βρεθώ κατηγορούμενος για την δολοφονία του Κένεντι

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες