Πότε ανοίγουν τα κομμωτήρια – Ξεκίνησαν οι «κρατήσεις» για ραντεβού - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2021

Πότε ανοίγουν τα κομμωτήρια – Ξεκίνησαν οι «κρατήσεις» για ραντεβού

Τα κομμωτήρια φαίνεται ότι θα είναι μια από τις «βαλβίδες αποσυμπίεσης» που θα ενεργοποιήσουν κυβέρνηση και ειδικοί.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης συνεδρίασης των μελών της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας, για τα κομμωτήρια προκρίνεται να ανοίξουν από τη Δευτέρα.


Μαζί τους, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να ανοίξουν και τα κέντρα αισθητικής και τα κέντρα περιποίησης άκρων καθώς εκτιμάται ότι και στις τρεις αυτές δραστηριότητες τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και δεν συνιστούν εστίες υπερμετάδοσης ή διασποράς του κορονοϊού.


Ήδη, πάντως, στα κομμωτήρια έχουν αρχίσει να χτυπούν τα τηλέφωνα καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να προλάβουν ένα ραντεβού στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.


Για το λιανεμπόριο προκρίνεται το άνοιγμα στις 29 Μαρτίου, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα με φυσική παρουσία και όχι με τη μέθοδο του click away ή click in shop.


Σημειώνεται ότι όταν ανοίξουν τα καταστήματα, οι πελάτες θα μπορούν να τα επισκεφτούν στέλνοντας sms στο 13032. Το SMS στο 13032, ενδέχεται να έχει χρονική διάρκεια τριών ωρών και ο νέος πενταψήφιος αριθμός είναι ήδη έτοιμος, αλλά θα τεθεί σε εφαρμογή όταν ανοίξουν τα καταστήματα.


Φυσικά θα υπάρξει όριο στα άτομα που θα επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος βάσει του γνωστού κανόνα 1 άτομο ανά 25 τ.μ., ενώ θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1178196/pote-anoigoyn-ta-kommotiria-xekinisan-oi-kratiseis-gia-rantevoy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες