Αρση lockdown εισηγήθηκαν οι ειδικοί με sms στο 13032 στα καταστήματα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαρτίου 31, 2021

Αρση lockdown εισηγήθηκαν οι ειδικοί με sms στο 13032 στα καταστήματα

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, το λιανεμπόριο θα ανοίξει από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου - Οι δύο όροι των λοιμωξιολόγων

Ανοιχτά καταστήματα με sms στο 13032 εισηγήθηκαν οι ειδικοί στη σύσκεψη που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης, 31 Μαρτίου. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, το λιανεμπόριο θα ανοίξει από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, και οι αγορές θα γίνονται μόνο με μήνυμα στο 13032 και όχι στο 13033.


Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, οι ειδικοί έθεσαν δύο πολύ βασικά ζητήματα για να ανοίξει το λιανεμπόριο. Αυτά είναι: 

Όχι συνωστισμός στους δρόμους

Rapid test μια φορά την εβδομάδα για τους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο 


Επομένως, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, και οι αγορές θα γίνονται με sms στο 13032, όπως είχαν ζητήσει τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, οι οποίοι, μάλιστα, είχαν επισημάνει ότι όποτε και αν ανοίξει το λιανεμπόριο αυτό θα γίνει με μήνυμα στο 13032 και όχι με click away. 






Πηγή: https://www.ethnos.gr/ellada/151708_arsi-lockdown-eisigithikan-oi-eidikoi-me-sms-sto-13032-sta-katastimata?utm_source=push&utm_medium=os
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες