Κυψέλη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 25χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην έγκυο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Απριλίου 17, 2021

Κυψέλη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 25χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην έγκυο


Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο 25χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό εναντίον εγκύου γυναίκας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr,φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την άτυχη γυναίκα.

Η σύλληψη, η οποία όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, ήταν θέμα ωρών, έγινε στο σπίτι του 25χρονου στην Αθήνα και η μεταγωγή του στον εισαγγελέα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17.04.2021.
Οι πληροφορίες ανέφεραν πως όλα έγιναν για προσωπικές διαφορές που είχαν η έγκυος με τον άνδρα που την έριξε κάτω και στη συνέχεια τοποθέτησε ένα πανί με καυστικό υγρό στο πρόσωπο της.

Ο δράστης είναι όπως προαναφέραμε παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν. Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον “Ευαγγελισμό”.

Ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα η άτυχη γυναίκα

Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε. Η 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία.
Το περιστατικό που θυμίζει τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες