Ιταλία: 85χρονος συνελήφθη 2 φορές σε μια ώρα – «Έσπασε» το lockdown για πάρτι με ιερόδουλες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Απριλίου 27, 2021

Ιταλία: 85χρονος συνελήφθη 2 φορές σε μια ώρα – «Έσπασε» το lockdown για πάρτι με ιερόδουλες


Η δικαιολογία του προς τους αστυνομικούς; Πως έφταιγε το… εμβόλιο!
Ένας… αειθαλής 85χρονος από την Ιταλία συνελήφθη δυο φορές μέσα σε μια ώρα καθώς «έσπασε» την καραντίνα για να συναντηθεί με ιερόδουλες!
Ο ηλικιωμένος όταν συνελήφθη από τις Αρχές, παραδέχτηκε πως θα πήγαινε να επισκεφτεί ιερόδουλες ρίχνοντας το φταίξιμο στο εμβόλιο που του έγινε, λέγοντας πως η ερωτική του επιθυμία αυξήθηκε κατακόρυφα, μετά τη χορήγησή του.
Ο… άτακτος παππούς δεν γλύτωσε το πρόστιμο των 1.000 ευρώ, ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η επιμονή του, καθώς μετά την πρώτη απόπειρα να βγει, δεν το έβαλε κάτω και επιχείρησε ξανά.
Το περιστατικό συνέβη στο Έμπολι της Νότιας Ιταλίας, με τον 85χρονο να δηλώνει στα τοπικά μέσα: «Το εμβόλιο με έκανε πιο ανδροπρεπή. Τα χρήματα από το πρόστιμο, είναι χρήματα που ξόδεψα για καλό σκοπό»!
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Sigismondo Lettieri, σχολίασε: «Ο άνδρας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες κοντά σε τροχόσπιτο στην παραλία, στο οποίο γνωρίζουμε πως υπάρχουν ιερόδουλες. Δήλωσε πως έφταιγε το εμβόλιο και του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Μια ώρα αργότερα, εντοπίστηκε κοντά σε άλλο οίκημα με ιερόδουλες και του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ ακόμα».Πηγή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες