Κορονοϊός – Εύβοια: Συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας – Γεμάτο με κρούσματα το προσωπικό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 21, 2021

Κορονοϊός – Εύβοια: Συναγερμός στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας – Γεμάτο με κρούσματα το προσωπικό


Αυξάνονται τα κρoύσματα στου υγειονομικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, στους έξι ανέρχονται οι τραυματιοφορείς οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό.
Νέα διασπορά, κρουσμάτων καταγράφηκε στο υγειονομικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, χθες Τρίτη 20 Απριλίου. Άγγιξαν τους έξι οι τραυματιοφορείς οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό και προκάλεσαν νέα ανησυχία στις Αρχές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγω πως αναμένεται νέα έκρηξη κρουσμάτων τόσο στο περιβάλλον τους, όσο και στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου.
Οι δύο ασθενείς, νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου, τα συμπτώματα που παρουσιάζουν είναι χαμηλό οξυγόνο και με τον έναν εκ των δύο να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ πληροφορίες θέλουν να είναι οριακά πριν την διασωλήνωση. Οι υπόλοιποι ασθενείς νοσούν με ήπια συμπτώματα σε κατ΄οίκον περιορισμό.
Έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους ενώ όπως αναφέρουν στο evima.gr εργαζόμενοι του νοσοκομείου εκφράζονται φόβοι για διασπορά.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος των εργαζομένων: “Έπρεπε το προσωπικό που εξυπηρετεί τον covid να είναι διαφορετικό και να μην εξυπηρετεί ταυτόχρονα και περιστατικά εκτός covid. Φοβόμαστε ότι θα έχουμε και άλλα κρούσματα”, δήλωσε η κ. Ιωάννα Ιωάννου.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες