Συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Αγ.Θ. - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 28, 2021

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Αγ.Θ.


Εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία, ο Πρόεδρος κ Σαρέλας και ο Γραμματέας κ Λούκος, συναντήθηκαν (τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα), με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Αγ.Θ. κ. Πρωτονοτάριο, με τον Γενικό Διευθυντή κ Μπεκιάρη και τον Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών κ. Μαστραντωνάκη.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ Ράτης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων κ Κωνσταντής και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Αγ.Θ. κ. Νικολάου.

Για ακόμα μία φορά ζητήσαμε από τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Αγ.Θ. να πάρουν πίσω την απόφαση για χρέωση της ανύψωσης (όπου χρειαστεί) των υδρομετρητών. Να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε όλο αυτό το χρόνο, δεδομένου ότι πολλοί συντοπίτες μας έχουν πληγεί από την παρατεταμένη κρίση εδώ και χρόνια.

Επιμένουμε ότι το έργο πρέπει υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί επιτέλους πρέπει να τελειώνουν οι προχειρότητες των προηγούμενων (30 και πλέον) χρόνων, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι τα τελευταία 3 χρόνια πραγματοποιούνται αξιόλογα έργα υποδομής στους Αγίους Θεοδώρους από την Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Αγ.Θ. Όμως το συγκεκριμένο κόστος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβαρύνει τους κατοίκους.

Η υπόσχεση που έχουμε είναι ότι θα μπει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Αγ.Θ. και θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Σαν Ομοσπονδία δεν εφησυχάζουμε, νιώθουμε την αγωνία των οικιστών, είμαστε σε αναμονή της απόφασης και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες