Σαμπουάν Silver: Αυτό θα πάθουν τα μαλλιά σου αν το αφήσεις παραπάνω ώρα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 29, 2021

Σαμπουάν Silver: Αυτό θα πάθουν τα μαλλιά σου αν το αφήσεις παραπάνω ώρα


Το ξανθό είναι μία επιλογή που η αλήθεια προτιμάνε όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως το χρώμα που έχουν στην βάση τους. Επίσης επειδή ακριβώς είναι δύσκολο χρειάζεται πάρα πολύ περιποίηση και έτσι όσες γυναίκες το έχουν στα μαλλιά τους έχουν επίσης και τα διάφορα λαδάκια, ειδικά σαμπουάν για βαμμένα η ανταύγειες μαλλιά αλλά και το πιο χρηστικό σαμπουάν που λέγετε silver και δουλειά του είναι να συντηρεί το χρώμα και να διώχνει τις κιτρινίλες.
Λίγο πολύ όλες όσες έχουν ξανθά μαλλιά, έχουν και αυτόματα χρησιμοποιήσει το silver σαμπουάν τουλάχιστον μία φορά απο όταν τα έχουν φτιάξει και ξέρουν πολύ καλά πόση καλή δουλειά κάνει στα μαλλιά. Αν τώρα όμως ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που το λατρεύουν και είναι επέκταση του χεριού της τότε δώσε βάση στους παρακάτω κανόνες.

Χρήση του silver σαμπουάν

Όσο και αν λατρεύεις αυτό το σαμπουάν, όσο και αν θές να το βάζεις συνέχεια και να αποτελεί το βασικό σαμπουάν που θα χρησιμοποιείς σε κάθε λούσιμο πρέπει να κατανοήσεις ότι είναι δυνατό και ότι αποκλειστηκά πρέπει να το βάζεις στα μαλλιά σου, μόνο όσες φορές αναγράφει η ετικέτα του προϊόντος η σου έχει πει ο η κομμωτής/τρια σου. Συνήθως η χρήση του περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην μία φορά την εβδομάδα.Αρνητικά από την μεγάλη χρήση του σαμπουάν
Καταρχάς καλό θα είναι να το αφήνεις στα μαλλιά σου το πολύ 5 λεπτά και θα έχεις ακριβως την χρήση που θέλεις γιατί τοσο χρειάζεται για να απομακρύνει τις κιτρινίλες. αν το αφήσεις παραπάνω ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρουν τα μαλλιά σου μία ροζ/λιλά απόχρωση.
Ακόμα υ κατάχρηση του προιόντος μπορεί να οδηγήσει σε ξηρότητα της τρίχας επειδή μπορεί να την αφυδατώσει πάρα πολύ.

Συμπέρασμα
Χρησιμοποιείστε το σαμπουάν silver, αυστηρά όσο αναγράφετε η σας έχει πει ο ειδικός που είναι υπεύθυνος για την φροντίδα των μαλλιών σας.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για silver shampoo

ΠΗΓΗ

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες