5 τρόποι για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιουνίου 06, 2021

5 τρόποι για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας


Ξέρετε αυτό το συναίσθημα όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο και υπάρχει μια πιο «βαριά» ατμόσφαιρα. Ένα αδιόρατο σύννεφο που είναι έτοιμο να σας πλακώσει και ας μην φαίνεται. Μπορεί να είναι απλώς κούραση, μπορεί να μην έχετε διάθεση, μπορεί να έχετε hangover, μπορεί να έχετε φέρει μαζί σας αρνητικά σωματίδια κατά λάθος.


Εάν τα λανθασμένα ιόντα βρίσκονται σε ένα δωμάτιο, αυτό μπορεί να προκαλέσει διάφορα: μπορεί να έχετε πονοκέφαλο, να κουραστείτε, να κάνετε άσχημο ύπνο, να νιώσετε άβολα στο σπίτι σας, να μην υπομονή ή και να δυσκολευτείτε να χαλαρώστε.

Μπορείτε να αποκαταστήσετε την αρμονία στο σπίτι σας με τα τέσσερα στοιχεία: νερό, φωτιά, γη και αέρα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα, λίγα ή όλα μαζί ταυτόχρονα.

Φασκόμηλο

Το Sage (φασκόμηλο) είναι ένα αποξηραμένο φύλλο που καίτε στη μία πλευρά μιας δέσμης. Απελευθερώνεται μια έντονη μυρωδιά που καίει για λίγο, όχι σαν κερί, αλλά περισσότερο σαν θυμίαμα. Τοποθετήστε το φασκόμηλο σε ένα δίσκο και κρατήστε τη δέσμη πάνω από αυτό με το άκρο υπό γωνία προς τα κάτω. Στη συνέχεια, κάντε κινήσεις από πάνω προς τα κάτω (δηλ. από τη σοφίτα έως το υπόγειο) προς την κατεύθυνση ενός ανοιχτού παραθύρου ή μιας πόρτας για να βγάλτε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας. Αφήστε το καμένο φασκόμηλο κατά μήκος των τοίχων κάθε δωματίου και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες, επειδή αυτά είναι τα μέρη όπου οι αρνητικές ενέργειες θέλουν να κρύβονται. Επίσης, σκεφτείτε εκ των προτέρων με ποια πρόθεση καθαρίζετε το δωμάτιο και κάντε και θετικές σκέψεις ή επιθυμίες.

Florida water

Το «νερό της Φλόριντα» χρησιμοποιείται παραδοσιακά στο Περού και σε άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής. Το νερό λέγεται ότι έχει πνευματικές και ενεργητικές δυνάμεις και ως εκ τούτου λειτουργεί τέλεια για τον καθαρισμό ενός χώρου από τυχόν αρνητικές ενέργειες. Βάζετε το ειδικό νερό σε ένα μπουκάλι και ψεκάστε το μέσα στο δωμάτιο που θέλετε να καθαρίσετε. Σας περίσσεψε; Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας.

Κρύσταλλοι

Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε χώρους με τους κρυστάλλους σας. Έχουν ειδικές δυνάμεις λόγω των ενεργειών που φέρει κάθε πέτρα. Για να καθαρίσετε ένα σπίτι ή ένα δωμάτιο, για παράδειγμα, ένας λιλά αμέθυστος είναι κατάλληλος. Η πέτρα έχει προστατευτικό και εξαγνιστικό αποτέλεσμα. Μια ομάδα κρυστάλλων (το στοιχείο της γης) σε εμφανές σημείο δεν είναι μόνο όμορφη διακόσμηση αλλά και φέρνει νέα ενέργεια στο σπίτι σας.

Κεριά

Χαμηλώστε τα φώτα και πάρτε τέσσερα κεριά. Απλώστε τα γύρω από το δωμάτιο και ανάψτε τα κεριά ένα προς ένα. Ξεκινήστε από την μπροστινή πόρτα και μετά πάρτε το πρώτο δωμάτιο και το κερί στα αριστερά σας. Μπορείτε απλά να τα αφήσετε αναμένα έως ότου θέλετε, να χαλαρώσετε στον καναπέ και να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο, για παράδειγμα.

Θυμίαμα

Το θυμίαμα, είναι περίπτωση αγάπης ή μίσους. Το συγκεκριμένο άρωμα καθαρίζει το σπίτι σας χρησιμοποιώντας το με τον ίδιο τρόπο όπως το φασκόμηλο. Μετακινηθείτε μέσα στο δωμάτιο με το θυμίαμα για να καθαρίσετε τα δωμάτια. Θυμηθείτε πως μπορείτε δοκιμάσετε αρκετά αρώματα μέχρι να βρείτε αυτό που σας αρέσει.






Πηγή: https://www.in.gr/2021/06/06/life/woman/5-tropoi-gia-na-apallageite-apo-tin-arnitiki-energeia-sto-spiti-sas/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες