Φλώρινα: 16χρονος λιποθύμησε κι έπεσε πάνω σε ξιφολόγχη σε εκδηλώσεις μνήμης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιουλίου 18, 2021

Φλώρινα: 16χρονος λιποθύμησε κι έπεσε πάνω σε ξιφολόγχη σε εκδηλώσεις μνήμης


Ένας 16χρονος λιποθύμησε και έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη στις εκδηλώσεις Μνήμης για το ολοκαύτωμα στο Λέχοβο Φλώρινας.

Λίγο έλειψε μιλάμε για απίστευτη τραγωδία στο Λέχοβο του δήμου Αμυνταίου Φλώρινας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 16χρονος, ο οποίος είχε ντυθεί τσολιάς, συμμετέχοντας στις σημερινές εκδηλώσεις Μνήμης για το ολοκαύτωμα στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου.

Το παιδί κάποια στιγμή λιποθύμησε πέφτοντας δυστυχώς πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη, που είχε στηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δίπλα στο στρατιωτικό άγημα.


Η ξιφολόγχη αν και καρφώθηκε κοντά στο αυτί του 16χρονου, ευτυχώς, φαίνεται, όπως όλα δείχνουν, ότι δεν τον τραυμάτισε σε σημείο που θα μπορούσε ν’ αποδειχτεί μοιραίο, ωστόσο του προκάλεσε σοβαρή αιμορραγία την οποία μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (Mποδοσάκειο).

Το παιδί βρίσκεται στο χειρουργείο αυτή την ώρα (12:20 μ.μ.) προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τραύμα του, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος είχαμε και δύο λιποθυμίες παρευρισκομένων στην εκδήλωση.


Kαθοριστικής σημασίας, στην παροχή πρώτων βοηθειών στο 16χρονο, ήταν η συμβολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας κ. Ιωάννη Χαρακτσή (καρδιολόγος), ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.


 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες