ΣΟΚ!! Φίδι βγήκε από τη λεκάνη και τον τσίμπησε στα γεννητικά όργανα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Ιουλίου 06, 2021

ΣΟΚ!! Φίδι βγήκε από τη λεκάνη και τον τσίμπησε στα γεννητικά όργανα


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν 65χρονο από το Γκρατς της Αυστρίας, όταν πήγε στην τουαλέτα καθώς, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (05/07), ένας πύθωνας βγήκε από τη λεκάνη και τον δάγκωσε στα γεννητικά του όργανα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Salzburger Nachrichten», ο 65χρονος ξύπνησε κατά τις 06:00 και πήγε στην τουαλέτα, ως συνήθως, αλλά όταν κάθισε στη λεκάνη, αιαθάνθηκε ένα «τσίμπημα» στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων.

Τότε, ο άνδρας έντρομος καθώς ήταν, σηκώθηκε και αντίκρισε έναν πύθωνα μήκους 1,6 μέτρων, ο οποίος είχε δραπετεύσει από γειτονικό σπίτι και κατέληξε στο μπάνιο του 65χρονου μέσω των σωληνώσεων.

Πάντως, στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές με τον ειδικό στα ερπετά, Βέρνερ Στανγκλ, να δηλώνει πως «δεν είχε ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο στην καριέρα του».

Όπως αποκαλύφθηκε, το ερπετό ανήκει σε έναν 24χρονο γείτονα του 65χρονου, ο οποίος διατηρεί σε ειδικα κλουβιά 11 μη δηλητηριώδη φίδια και ένα γκέκο, αλλά ο πύθωνας διέφυγε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ευτυχώς, ο 65χρονος άνδρας διακομίσθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο και υπέστη ελαφρύ τραυματισμό, ενώ ο 24χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες