112: Εκκενώστε Βαρυμπόμπη-Αδάμες – Εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση για φωτιά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021

112: Εκκενώστε Βαρυμπόμπη-Αδάμες – Εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση για φωτιά

Νέα εξαιρετικά επείγουσα ειδοποίηση έστειλε το 112 για το πύρινο μέτωπο στη Βαρυμπόμπη, που κινείται προς κατοικίες.




Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά έχει ήδη προκαλέσει ζημιές, καθώς έχει καεί μια παλιά οικεία, εγκαταστάσεις εκδηλώσεων και ένα στρατόπεδο με έξι καταδρομείς.

Με ειδοποίηση του 112 οι πολίτες καλούνται να φύγουν προς την κατεύθυνση των Θρακομακεδονών.



Σημειώνεται ότι έχουν εκκενωθεί ήδη σπίτια, μια κατασκήνωση παιδιών και ο οικισμός Αδάμες.

Ο οικισμός Αδάμες βρίσκεται κοντά στην Εθνική Οδό, που μαίνεται ένα από τα μεγαλύτερα μέτωπα της πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη μετά την έκρηξη σε υποσταθμό υψηλής στάθμης της ΔΕΗ.

Περίπου 80 παιδιά που φιλοξενούνταν στην κατασκήνωση «Χαρούμενο Χωριό», μεταφέρθηκαν με πούλμαν στο σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ κι από εκεί θα τα παραλαμβάνουν οι γονείς τους.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αχαρνών, Μιχάλης Βρεττός, στον ΣΚΑΪ η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και η φωτιά πλησιάζει πάρα πολύ κοντά σε σπίτια. «Με ντουντούκες και συναγερμούς προσπαθούμε μαζί με την αστυνομία να ειδοποιήσουμε τον κόσμο να εκκενώσει προληπτικά τα σπίτια του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντονίζει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο οποίος βρίσκεται σημείο.

Το ΠΣ ανακοίνωσε συνδρομή από πολυάριθμες εθελοντικές ομάδες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ, ενώ διευκρίνισε πως κλιμάκιο της ΔΑΕΕ διερευνά τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος:

ΠΗΓΗ






VIDEO agioitheodoroi.gr  από Μεταμόρφωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες