Ρέθυμνο: Απίστευτα ξεκαρδιστικό σποτ για τον εμβολιασμό με 5G - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2021

Ρέθυμνο: Απίστευτα ξεκαρδιστικό σποτ για τον εμβολιασμό με 5G


Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο σποτ με αρκετή δόση χιούμορ δημιούργησε ο δήμος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Μανώλη Στεφανάκη και πρωταγωνίστρια την κ. Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου, προκειμένου να παρακινήσει τους πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό.

  
Υπενθυμίζεται ότι όπως τα Χανιά και το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο παρεμένει σε lockdown για τον κορονοϊό, με απαγόρευση κυκλοφορίας και περιορισμό στη μουσική.

Πρωταγωνίστρια στο σποτ για το εμβόλιο είναι η κυρία Μαρία από το χωριό Πηγή Ρεθύμνου. «Έρχονται τα εγγόνια μου από τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να κάνω το εμβόλιο, μην το πείτε στην κόρη μου» αναφέρει στον φαρμακοποιό, ο οποίος τη ρωτά «Γιατί;».

Και λαμβάνει την απάντηση: «Γιατί μου είπε ότι θα εκπέμπω τον... Πανταζή».

Δείτε το ξεκαρδιστικό σποτάκι στην αρχή του άρθρου, που σαν σκοπό έχει να παροτρύνει του πολίτες της χώρας να εμβολιαστούν και παράλληλα να αναδείξει το Ρέθυμνο ως ασφαλή προορισμό

Τι δήλωσε ο φαρμακοποιός πίσω από το σποτ για το εμβόλιο στο Ρέθυμνο
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο φαρμακοποιός Μανώλης Στεφανάκης εξήγησε ότι το χιούμορ βοηθά όταν υπάρχει φόβος. «Καθημερινά πολύς κόσμος στο φαρμακείο μάς εμπιστεύεται ένα πρόβλημα που φοβάται. Τώρα με τον εμβολιασμό πολύς κόσμος φοβάται» σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Το συζητάμε, του εξηγούμε με το χιούμορ και με την καλή μας διάθεση. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε απέναντι σε αυτό που μας συμβαίνει αυτήν τη στιγμή».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες