Εμβολιασμένοι οι έξι στους δέκα αστυνομικοί - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2021

Εμβολιασμένοι οι έξι στους δέκα αστυνομικοί

EUROKINISSI

Σε υψηλά ποσοστά φαίνεται πως κινείται το τείχος ανοσίας μεταξύ των αστυνομικών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει εμβολιαστεί το 61,53% των υπηρετούντων στην ΕΛ.ΑΣ σε ολόκληρη την επικράτεια.
Πηγές της Λεωφόρου Κατεχάκη εκφράζουν ικανοποίηση για αυτό το ποσοστό, καθώς υπάρχει ακόμα ένα δέκα τοις εκατό των περίπου 55.000 αστυνομικών, που είτε υπηρετεί στο εξωτερικό είτε βρίσκεται σε καθεστώς αναρρωτικής άδειας μακράς διάρκειας, και συνεπώς δεν έρχεται σε επαφή με πολίτες, ή ήδη έχει νοσήσει από κορονοϊό.
Αρκετοί από τους αστυνομικούς εκμεταλλεύτηκαν τη διαδικασία εμβολιασμού με τα αδιάθετα εμβόλια, κατά την οποία υπήρχαν λίστες ανά περιοχή και τους καλούσαν να εμβολιαστούν για να μην χαθούν τα ευαίσθητα σκευάσματα. ”Μέχρι τις 6 Ιουλίου, αυτή η διαδικασία εξελισσόταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αλλά τις επόμενες εβδομάδες η προσέλευση ήταν μικρότερη, καθώς αρκετοί ένστολοι απουσίαζαν σε θερινές άδειες, ενώ υπήρχαν και αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες” αναφέρουν πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Hδη από την αρχή της παρουσιάζεται μία αυξητική τάση στην προσέλευση αστυνομικών στα εμβολιαστικά κέντρα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Τετάρτη, οπότε εμβολιάστηκαν εκατό σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες