Ράλλυ Ακρόπολις: Επείγουσα αλλαγή νοοτροπίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Αυγούστου 29, 2021

Ράλλυ Ακρόπολις: Επείγουσα αλλαγή νοοτροπίας


Το Rally Ακρόπολις βρίσκεται προ των πυλών, αλλά μερικοί θεατές χρήζουν μία επείγουσα αλλαγή στην νοοτροπία τους για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν έναν σύγχρονο αγώνα WRC.
Την περασμένη Κυριακή βρεθήκαμε στην Ελάτεια στην τελευταία ημέρα των δοκιμών της ομάδας της Toyota και συγκεκριμένα των Sebastien Ogier/Julien Ingrassia. Ο κόσμος στο κομμάτι της ειδικής ήταν αρκετός και προσεκτικός στα σημεία τα οποία είχε επιλέξει για να κάτσει, σκεπτόμενος με λογική αγώνα και όχι δοκιμών.
Ωστόσο, υπήρχαν και «οι παλιοί», οι οποίοι «γνώριζαν», κάθονταν μέσα στον δρόμο και έβγαιναν από αυτόν την τελευταία στιγμή, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν περάσει το αγωνιστικό. Τέτοιες νοοτροπίες δεν είναι αποδεκτές ούτε στις «χαλαρές» δοκιμές και κατά πόσο μάλλον σε μερικές ημέρες στο Rally Ακρόπολις.

Μπορείτε να δείτε για ποια ακριβώς συμπεριφορά μιλάμε στο παρακάτω video:

Σύμφωνα με τα σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας όλοι οι θεατές θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους 30 λεπτά πριν την εκκίνηση της ειδικής, την ώρα που θα περάσει από την ειδική η εκπρόσωπος ασφαλείας της FIA, Michele Mouton, με το αντίστοιχο safety car.

Όπως είχαμε ξαναγράψει πριν μερικό καιρό, η FIA έχει πλέον live εικόνα από τις ειδικές διαδρομές και βλέπει αν οι θεατές έχουν μετακινηθεί και το αν βρίσκονται σε κάποιο επικίνδυνο σημείο. Αν αυτό ισχύει, θα συνεπάγεται με άμεση ακύρωσης της ειδικής.

Καλό θα είναι οι συγκεκριμένοι θεατές να γνωρίζουν ότι μπορεί να γίνουν ο λόγος ακύρωσης ειδικής ή ειδικών, κάτι που δεν θα κάνει χαρούμενους τόσο τους ίδιους, τους υπόλοιπους θεατές στην ειδική, αλλά και τους εγχώριους και διεθνείς οργανωτές του αγώνα και του θεσμού. Πλέον είναι στο χέρι μας αν θα κρατήσουμε το Rally Ακρόπολις στο WRC και οι εικόνα όλων θα πρέπει να είναι άψογη.Disclaimer: Το συγκεκριμένο blog δεν έχει στόχο να στοχοποιήσει τους συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά την νοοτροπία του στην παρακολούθηση της ειδικής.

totalracing.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες