Σοκ στην Αθήνα: 32χρονη αρχιτεκτόνισσα είπε «βγαίνω για τσιγάρο» και έπεσε από τον 6ο όροφο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 12, 2021

Σοκ στην Αθήνα: 32χρονη αρχιτεκτόνισσα είπε «βγαίνω για τσιγάρο» και έπεσε από τον 6ο όροφο


Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: «Βγαίνω να κάνω ένα τσιγάρο» είπε και έπεσε από τον έκτο όροφο
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες μία 32χρονη γυναίκα, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, βούτηξε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οποία εργαζόταν.
Η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία όταν έπεσε από τον έκτο όροφο κατασκευαστικής εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδων Πρατίνου και Νηρηίδων στο Παγκράτι. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στις 16.30, όταν η 32χρονη είπε στους συναδέλφους της ότι βγαίνει στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο.
«Βγαίνω για τσιγάρο»
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Law and Order, την Παρασκευή, γύρω στις 16.30, η 32χρονη αρχιτεκτόνισσα, σταμάτησε για λίγο την εργασία της και βγήκε στο μπαλκόνι.
«Βγαίνω να κάνω ένα τσιγάρο» είπε σε συνάδελφό της. Ξαφνικά ακούστηκε κρότος και μαζί κραυγές απόγνωσης από τα γύρω μπαλκόνια.
Είχε πέσει από σημείο που δεν είχε οπτική επαφή με τα γραφεία, οπότε κανείς δεν είδε τη βουτιά θανάτου. Τα παπούτσια της βρέθηκαν στοιχισμένα, στο σημείο απ’ όπου είχε βουτήξει στο κενο. Ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η άτυχη γυναίκα είχε μαζί της ενα σακίδιο, διότι, όπως είχε πει, προτού χάσει τη ζωή της, στους συναδέλφους της, είχε προγραμματίσει να φύγει αμέσως μετά τη δουλειά για το Ξυλόκαστρο, ώστε να δει τους γονείς της.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες