Στις 5 Οκτωβρίου η κυκλοφορία των Windows 11 - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2021

Στις 5 Οκτωβρίου η κυκλοφορία των Windows 11


Η Microsoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 11. Τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Οκτωβρίου και θα προσφερθούν σαν δωρεάν αναβάθμιση στους χρήστες που είχαν Windows 10.
Όσοι έχουν υπολογιστή με Windows 10 θα δουν σχετικό μήνυμα με το πότε είναι διαθέσιμη η δωρεάν αναβάθμιση, ενώ μέσω του PC Health App μπορείτε από τώρα να ελέγξετε αν το σύστημά σας είναι έτοιμο για τη νέα έκδοση.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως τα Windows 11 δεν θα κυκλοφορήσουν από την πρώτη μέρα με όλα τους τα χαρακτηριστικά, όπως τα Android Apps.
H αμερικανική εταιρεία έχει προχωρήσει πρόσφατα σε αναθεώρηση των ελάχιστων απαιτήσεων για τη νέα έκδοση, ενώ αποκάλυψε πως όσοι υπολογιστές δεν περνούν το σχετικό εργαλείο συμβατότητας που διαθέτει η ίδια, θα μπορούν να παρακάμψουν τα όποια προβλήματα, απλά κατεβάζοντας ένα σχετικό .iso αρχείο και κάνοντας την εγκατάσταση με διαφορετικό τρόπο.
Για όσους θελήσουν να παραμείνουν στα Windows 10, η Microsoft έχει ανακοινώσει πως το τωρινό λειτουργικό θα υποστηρίζεται με αναβαθμίσεις έως και τις 14 Οκτωβρίου 2025.aftodioikisi.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες