Ρόδος: Κοριτσάκι 8 ετών νοσηλεύεται μετά από βιασμό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2021

Ρόδος: Κοριτσάκι 8 ετών νοσηλεύεται μετά από βιασμό


Σε εξέλιξη κατεπείγουσα έρευνα απο τις αρχές για υπόθεση βιασμού μίας 8χρονης στη Ρόδο. Εντολή να μην πλησιάσει κανείς το παιδί απο την οικογένειά του.
Στo κέντρο παιδικής προστασίας της Ρόδου νοσηλεύεται υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου, ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 8 ετών, το οποίο κατάγεται από χωριό του νησιού καθώς έγινε καταγγελία από πολίτη ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.
Η υπόθεση που φέρνει στη δημοσιότητα «Η Ροδιακή» έχει τεθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση, γεγονός που ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία ποινικών διώξεων και την κατεπείγουσα έρευνα από τις αστυνομικές αρχές.
Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά τους πρόσωπα.
Στο παιδί παρέχεται πλήρης ψυχολογική υποστήριξη και στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς κοινωνική λειτουργός ενώ έχει απαγορευτεί η επαφή με οποιοδήποτε συγγενικό μέλος.

news247.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες