Αυστρία: Επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη - Τέσσερις τραυματίες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Οκτωβρίου 26, 2021

Αυστρία: Επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη - Τέσσερις τραυματίες

 FLORIAN SCHROETTER/AP PHOTO

Ένας 35χρονος Αυστριακός εισέβαλε σε εστιατόριο της Βιέννης, άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε κατά των πελατών. Η αστυνομία «δεν θεωρεί πιθανό» ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.
Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν νωρίτερα απόψε, Τρίτη (26/10) στη Βιέννη, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς. Η αστυνομία «δεν θεωρεί πιθανό» ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.
Ένας 35χρονος Αυστριακός, σύμφωνα με την Muenchner Merkur, μπήκε το απόγευμα σε εστιατόριο στο Μπριγκιτενάου της Βιέννης, άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε κατά των πελατών, οι οποίοι έσπευσαν να εγκαταλείψουν τον χώρο. Εκείνος τους ακολούθησε και επιτέθηκε αδιακρίτως σε περαστικούς. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, δεν διατρέχουν ωστόσο κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ ο δράστης ακινητοποιήθηκε από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη σύλληψή του ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα, ενώ φαινόταν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. «Ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο δεν θεωρείται πιθανό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

news247.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες