Έτσι θα ελέγξετε αν υπάρχουν κρυφές κάμερες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Οκτωβρίου 03, 2021

Έτσι θα ελέγξετε αν υπάρχουν κρυφές κάμερες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου


Αναρωτιέστε μήπως σας παρακολουθούν το δωμάτιο του ξενοδοχείου; Νιώθετε ανασφάλεια και θέλετε να τσεκάρετε πως δεν υπάρχουν κάμερες εν αγνοία σας;

Αν ναι, ένας πρώην χάκερ, ο Μάρκους Χάτσινς έρχεται για να δώσει απαντήσεις σε ό,τι μπορεί να σας απασχολεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Με ένα βίντεο αποκάλυψε σε ποια σημεία κρύβουν τις κάμερες στα δωμάτια των ξενοδοχείων ή στα Airbnb.

Ο πρώην χάκερ προτείνει να χρησιμοποιήσει κάποιος έναν φακό για να ελέγξει αν υπάρχουν συσκευές εγγραφής.

«Για παράδειγμα δείτε αυτό τον συναγερμό πυρκαγιάς που τοποθετείται ακριβώς πάνω από το κρεβάτι. Ένας τρόπος για να διαπιστώσετε αν υπάρχει κάμερα είναι να ρίξετε ένα έντονο φως πάνω. Αν υπάρχει φωτογραφικός φακός από το φως που θα ρίξετε θα κάνει μια μπλε αντανάκλαση», λέει αρχικά.

Στη συνέχεια τσεκάρει το ψηφιακό ρολόι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κρεβάτι, ενώ λέει πως ένας φορτιστής USB θα μπορούσε να αποτελέσει κρυψώνα για κάμερα.

«Αυτές οι κάμερες είναι πραγματικά πολύ μικρές και όπως μπορείτε να δείτε είναι εφικτό να κρυφτούν οπουδήποτε, ακόμη και σε μια τρύπα στον τοίχο», σημειώνει.

«Θα πρέπει να ελέγξετε για τυχόν ύποπτες συσκευές σε σημεία που βλέπουν προς το ντους, το κρεβάτι ή τη ντουλάπα», τονίχει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις συμβουλές του που έχει συγκεντρώσει πάνω από 27 εκατομμύρια προβολές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες