Από σήμερα οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 01, 2021

Από σήμερα οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις


Με γενναία ποσοστά εκπτώσεων ακόμα και άνω του 50% σε πληθώρα ειδών αλλά και με την ευχή ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν το επόμενο διάστημα νέα περιοριστικά μέτρα στο λιανεμπόριο, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 15η Νοεμβρίου.

Ο εμπορικός κόσμος ευελπιστεί για αυξημένες πωλήσεις και θεωρεί ότι το δεκαπενθήμερο αυτό θα είναι ένα πρώτο τεστ αναφορικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών που θα τους δείξει τι μέλλει γενέσθαι ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων. Οι επιχειρήσεις στο διάστημα των φετινών ενδιάμεσων εκπτώσεων θα μπορούν να λειτουργήσουν και την ερχόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Αν και το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown το επόμενο διάστημα δεν είναι ορατό, οι λιανέμποροι ανησυχούν για το πώς θα κινηθεί η αγορά το επόμενο διάστημα και αυτό λόγω των σημαντικών αυξήσεων σε βασικά είδη και υπηρεσίες ( ενέργεια - καύσιμα - είδη διατροφής) οι οποίες επιβαρύνουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και κάνουν πιο διστακτικούς τους καταναλωτές σε μη αναγκαίες αγορές.

Αναφορικά με τα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού, για το λιανεμπόριο ισχύει η υποχρεωτική μάσκα, ο μέγιστος αριθμός πελατών καθορίζεται στο 1 άτομο ανά 2 τ.μ. ενώ αφορά και τα καταστήματα που βρίσκονται εντός των εμπορικών κέντρων και των εκπτωτικών χωριών, καθώς και των καταστημάτων που λειτουργούν ως shops in a shop.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες