Καμίλα :Ο Τζο Μπάιντεν «Αερίστηκε μπροστά μου» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2021

Καμίλα :Ο Τζο Μπάιντεν «Αερίστηκε μπροστά μου»


Εντυπωσιασμένη αλλά για τον λάθος λόγο έμεινε η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου της Αγγλίας, Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στη συνάντηση που είχαν στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκώβη.

Σύμφωνα με την Mail on Sunday η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς «δεν έχει σταματήσει να συζητάει» για το γεγονός ότι ο Τζο Μπάιντεν… «αερίστηκε» μπροστά της. Κατά την ίδια πηγή η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς «ο ήχος ήταν μακρύς σε διάρκεια και αδύνατον να τον αγνοήσεις».

Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς και Τζο Μπάιντεν εθεάθησαν να συνομιλούν σε γκαλερί στο περιθώριο της συνάντησης των ηγετών του κόσμου για την αποφυγή της κλιματικής αλλαγής ενώ στην εκδήλωση ήταν παρόντες και ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο 78χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε καταγραφεί να φαίνεται σαν κοιμισμένος παρακολουθώντας τις ομιλίες των άλλων ηγετών στη σύνοδο του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν καταγγέλλεται για τον δημόσιο… αερισμό του καθώς το ίδιο είχε συμβεί και τον Μάιο του 2020 μολονότι το βίντεο που διακινούσαν Ρεπουμπλικανοί βουλευτές αποδείχθηκε ότι ήταν «πειραγμένο» προκειμένου να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις για τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες