Κυπαρισσία: Αυτοκτόνησε ο 39χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της Μόνικα Γκιους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2021

Κυπαρισσία: Αυτοκτόνησε ο 39χρονος που κατηγορείται για τον φόνο της Μόνικα Γκιους


Ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία, βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές Ναυπλίου. Η πρώην σύντροφός του είχε βρεθεί "τσιμεντωμένη" στην αυλή σπιτιού.
Ο 39χρονος Ρουμάνος σύντροφος της Μόνικα Γκιους που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν στην Κυπαρισσία, βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) στο κελί του, στις Φυλακές Ναυπλίου, όπου είχε προφυλακιστεί.
Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών προκύπτει πως πρόκειται για αυτοκτονία. Βρέθηκε απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι, στην τουαλέτα του κελιού του.
Την στιγμή του περιστατικού δεν βρίσκονταν οι συγκρατούμενοι του στο κελί καθώς βρίσκονταν στις εργασίες που έχουν αναλάβει στις Φυλακές.
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εκφράσει τέτοιες προθέσεις στους συγκρατούμενούς του ή σε οποιοδήποτε άλλο εντός των Φυλακών.
Το χρονικό του εγκλήματος
Τον περασμένο Φεβρουάριο, η 42χρονη Μόνικα Γκιους, μητέρα τριών παιδιών, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι που διέμενε με τον ομοεθνή της σύντροφο στην Κυπαρισσία. Με την εξαφάνισή της είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η ίδια έπεφτε συχνά θύμα κακοποίησης από τον αλκοολικό σύντροφό της, ο οποίος την ίδια εποχή διέφυγε στην Ρουμανία. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από τα συγγενικά της πρόσωπα τέσσερις μήνες αργότερα και έκτοτε την αναζητούσαν.
Το «Τούνελ» εντόπισε τον Ιούνιο στη Ρουμανία τον σύντροφο της μητέρας που τον αναζητούσαν οι Αρχές για τη μαρτυρία του. Τότε είχε πει στην εκπομπή για την Μόνικα: «Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι». Ο Ρουμάνος φίλος, ισχυρίστηκε επίσης στο «Τούνελ», πως τελευταία φορά την είδε πολύ πριν εξαφανιστεί.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, η Αστυνομία εντόπισε το πτώμα της Μόνικα θαμμένο και τσιμεντωμένο στην αυλή του σπιτιού που διέμενε τότε με τον πρώην σύντροφό της. Το χρώμα του τσιμέντου στην αυλή που σε ένα σημείο φαινόταν πιο πρόσφατο, τράβηξε την προσοχή των αρχών, κάτι που δεν είχαν παρατηρήσει τις προηγούμενες φορές που είχαν ελέγξει το σπίτι.

Κάλεσαν συνεργείο και άρχισαν να σκάβουν με αποτέλεσμα να φτάσουν στο μακάβριο εύρημα της σορού. Στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών. Η Αστυνομία κάλεσε συνεργείο και άρχισαν να σκάβουν με αποτέλεσμα να φτάσουν στο μακάβριο εύρημα της σορού.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες