ΕΞΕΔΗΜΗΣΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιανουαρίου 02, 2022

ΕΞΕΔΗΜΗΣΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΝ Ο ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.


Μετά λύπης αγγέλλεται στο πλήρωμα της Κορινθιακής Εκκλησίας ότι την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021, εξεδήμησε εις Κύριον, ασθενών από τον Covid-19,ο Πρεσβύτερος κυρός Βασίλειος Μητρογιάννης,Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Καλαμακίου.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το έτος 1973.Διάκονος χειροτονήθηκε την 6ην-12ου-1998 στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Λυκοποριάς και Πρεσβύτερος την 20ην-12ου-1998 στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο
της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στην Κόρινθο υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Κορίνθου κυρού Παντελεήμονος Καρανικόλα.
Ήταν πατέρας τριών τέκνων. Διακόνησε στην Ενορία των Αγίων Αναργύρων στο Καλαμάκι Κορινθίας,
ενώ ταυτόχρονα και με τον αυτό ζήλο υπηρέτησε στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων
της Ι. Μητροπόλεως μας υπό την επωνυμία «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ»
από την αρχή της ιδρύσεως της το έτος 2009 έως και σήμερα διακρινόμενος πάντοτε
για την πραότητα, την αγάπη του και το ταπεινό του φρόνιμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, ο οποίος με ιδιαίτερη αγωνία παρακολούθησε την εξέλιξη την ασθενείας του π. Βασιλείου,πληροφορηθείς την μετάσταση του συνεργάτη του μαζί με τον Θεοφιλέστατο Πρωτοσύγκελλο Επίσκοπο Κεγχρεών κ. Αγάπιο και τους Ιερείς του Μητροπολιτικού Ι. Ναού ετέλεσαν Νεκρώσιμο Τρισάγιο, ευχηθέντες υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του και παρηγορίας των οικείων και των Ενοριτών του.
Η εξόδιος Ακολουθία του π. Βασιλείου θα ψαλλεί Σήμερα Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022,στις 10:30, με Μητροπολιτική δαπάνη, στον Ενοριακό Ι. Ναό Αγίων Αναργύρων Καλαμακίου Κορινθίας,όπου και υπηρέτησε ο μεταστάς, τηρουμένων αυστηρώς όλων των υγειονομικών μέτρων για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19).

Ας είναι η μνήμη του αιωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες