ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιανουαρίου 30, 2022

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα


Στην Τούμπα στρέφονται όλα τα βλέμματα, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλο του Βορρά» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προέρχεται από έξι διαδοχικές νίκες και οκτώ στα τελευταία εννιά ματς. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της και παράλληλα να βάλει τέλος στο αήττητο των «ερυθρόλευκων». Με αυτό τον τρόπο θα πλησιάσει στο -6 από την κορυφή και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα, μετρώντας 14 νίκες και 4 ισοπαλίες. Κόντρα στον ΠΑΣ, βέβαια, πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» μέσα στο 2022, καθώς είχε ξεκινήσει με δύο 0-0 και μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Το κλίμα είναι εξαιρετικό έπειτα κι από την επέκταση της συνεργασίας με τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν, έχοντας το μυαλό τους αποκλειστικά στο ντέρμπι, καθώς οι αγώνες τους μεσοβδόμαδα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Το ντέρμπι κορυφής του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 στην Τούμπα και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime. 











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες