Χαμένη γάτα εισβάλλει σε αγώνα ποδοσφαίρου και ξανασμίγει με την οικογένεια της μετά από 8 μήνες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2022

Χαμένη γάτα εισβάλλει σε αγώνα ποδοσφαίρου και ξανασμίγει με την οικογένεια της μετά από 8 μήνες

Σε αντίθεση με τον Κερτ Ζουμά της Γουέστ Χαμ που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Αγγλία για τον τρόπο που κακομεταχειρίστηκε τη γάτα του, ο Τζέισον Κερ της Γουίγκαν έγινε ο... σωτήρας μιας γάτας που το είχε σκάσει από το σπίτι της και θεωρούνταν νεκρή εδώ και μήνες, και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα!
Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ φιλοξενούσε τη Γουίγκαν στο Στάδιο Χίλσμπορο στο Σέφιλντ του Γιορκσάιρ για την αγγλική Γ′ κατηγορία όταν η γάτα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.
Σε ένα βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται το αιλουροειδές να χοροπηδάει στον αγωνιστικό χώρο, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες. Ωστόσο, διακόπτοντας το παιχνίδι, δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν στη συνέχεια να την σώσουν. Παρόλο που η γάτα τρέπεται σε φυγή, ο Τζέισον Κερ της Γουίγκαν Αθλέτικ καταφέρνει να την βγάλει από το γήπεδο και εκτός κινδύνου.


Παρά τη διακοπή στο 94ο λεπτό του αγώνα, τον οποίο νίκησε η Σέφιλντ, η ομάδα του Κερ κέρδισε τις καρδιές των οπαδών διαδικτυακά. Οι χρήστες του Διαδικτύου επαίνεσαν τους παίκτες των ”λατικς” που έσωσαν τον γούνινο εισβολέα.



ZAC GOODWIN - PA IMAGES VIA GETTY IMAGES


ZAC GOODWIN - PA IMAGES VIA GETTY IMAGES


Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επιβεβαίωσε αργότερα ότι η γάτα ήταν ασφαλής και αφού εξετάστηκε από κτηνίατρους έλαβε θεραπεία γι΄ένα τραύμα στο κεφάλι κι ένα δάγκωμα στο λαιμό. «Η γάτα έχει λάβει ανακούφιση από τον πόνο, αντιβιοτικά και τώρα τρώει φαγητό κανονικά», έγραψε στο Twitter η ποδοσφαιρική ομάδα.


ZAC GOODWIN - PA IMAGES VIA GETTY IMAGES


Σύμφωνα με το BBC News, όταν η γάτα εξετάστηκε στην κτηνιατρική κλινική, διαπιστώθηκε ότι είχε μικροτσίπ και επικοινώνησαν με τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι νόμιζαν ότι το αγαπημένο τους κατοικίδιο ήταν νεκρό αφού είχε εξαφανιστεί πέρυσι.


Η Τόπσεϊ εξαφανίστηκε κοντά στο Γουόραλ, περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το στάδιο Χίλσμπορο, όπου βρέθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Η Τόπσεϊ το είχε σκάσει από την ιδιοκτήτρια της Αλισον Τζουμπ τον περασμένο Ιούνιο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σ′ έναν χώρο φροντίδας για γάτες στο βόρειο Σέφιλντ», ανέφερε το BBC.


Η Τζουμπ δήλωσε στο iTV News ότι αφού προσπάθησε να βρει το κατοικίδιό της χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφίσες, έχασε κάθε ελπίδα μέχρι ώσπου της τηλεφώνησε η νύφη της τη βραδιά του αγώνα. «Η νύφη μου μού μου τηλεφώνησε χθες το βράδυ και με ρώτησε: ”Βλέπεις τον αγώνα ποδοσφαίρου;” Είπα όχι, και είπε ότι υπάρχει μια γάτα που μπήκε στο γήπεδο και μοιάζει πολύ με την Τόπσεϊ».


ZAC GOODWIN - PA IMAGES VIA GETTY IMAGES


Πρόσθεσε ότι στην αρχή νόμιζε ότι της κάνει πλάκα γιατί πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να είναι η γάτα της. Ωστόσο, σύντομα έλαβε μια κλήση από τον κτηνίατρο που επιβεβαιώσε μεσω του μικροτσιπ πως είναι όντως η Tόπσεϊ. Η γυναίκα ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και το προσωπικό για τη φροντίδα του κατοικίδιου της.


ZAC GOODWIN - PA IMAGES VIA GETTY IMAGES


Πηγή: indianexpress.com

Γιάννης Κατσαρός-huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες