Αστυνομικοί ζήτησαν να μην γίνει μήνυση στην γιαγιά που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2022

Αστυνομικοί ζήτησαν να μην γίνει μήνυση στην γιαγιά που έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ


Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος για την κίνησή τους να ζητήσουν να μην γίνει μήνυση εναντίον της γιαγιάς που αναγκάστηκε να κλέψει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ στην δυτική Αττική. 


Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι αστυνομικοί όσο και κάποιοι πελάτες προσπάθησαν να μην πάρει έκταση το θέμα και να συλληφθεί η ηλικιωμένη γυναίκα. 

Κάποιοι πελάτες έσπευσαν να πληρώσουν εκείνοι το αντίτιμο (40€) για τα προϊόντα που είχε κλέψει η ηλικιωμένη γυναίκα ωστόσο, οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ επέμεναν να κάνουν μήνυση.

Τελικά, η μήνυση σε βάρος της ηλικιωμένης αποσύρθηκε, αφού έγινε παρέμβαση ακόμα και από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση της Lidl 
«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.


Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοτική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μάς λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε.

Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες