Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2022

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της


Τραγική ήταν η κατάληξη για την γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης καθώς, όπως μετέδωσε το MEGA, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή μετά τα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί.


Το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο της γυναίκας σημειώθηκε σε καφετέρια στην οποία μπήκε ο πρώην σύντροφός της το βράδυ της Τετάρτης και την πυροβόλησε στην κοιλιά ενώ στη συνέχεια ο ίδιος έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε.
«Δεν φοβήθηκα ποτέ μου τον θάνατο» έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στο facebook o δράστης του αιματηρού επεισοδίου που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη. Περίπου μία ώρα πριν μπουκάρει στο καφέ της πρώην του ο αθλητής του ΜΜΑ, έγραψε: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».
Η ανάρτηση του αθλητήanartisi.jpg
Λίγη ώρα αργότερα εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας την κοντόκανη καραμπίνα στραμμένη προς το έδαφος. Πλησίασε την πρώην σύντροφό του, Βίκυ και την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη γράφοντας τον επίλογο της ζωής του.

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη η κόρη της πρώην συντρόφου του αθλητή.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες