Σάκκαρη : Πρόκριση στον τελικό του Indian Wells με μεγάλη εμφάνιση - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Μαρτίου 19, 2022

Σάκκαρη : Πρόκριση στον τελικό του Indian Wells με μεγάλη εμφάνιση


Στον τελικό του Indian Wells προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Παίζοντας εξαιρετικό τένις, κατάφερε να νικήσει με 2-1 (6-2, 4-6, 6-1) την Πάουλα Μπαντόσα και πλέον μόνο η Ίγκα Σβιόντεκ την χωρίζει από τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της, έπειτα από αυτόν που κατέκτησε το 2018 στο Ραμπάτ.

Παράλληλα, η Σάκκαρη εξασφάλισε θέση στο Top3 για πρώτη φορά στην καριέρα της, ενώ μετά το τέλος του τελικού δάκρυσε, αντιλαμβανόμενη ότι σε περίπτωση νίκης στον τελικό, μπορεί να φτάσει και στο Νο2.
Εύκολα τα πρώτο σετ

Με break ξεκίνησε η Μπαντόσα χάρη σε δύο λάθη της Μαρίας και έναν τυχερό πόντο με βοήθεια από το φιλέ. Αμέσως όμως με έναν winner η Σάκκαρη πήρε εντυπωσιακά πίσω το break χωρίς να χάσει πόντο και κράτησε το σερβίς της στη συνέχεια για να πάρει προβάδισμα 2-1.

Η Μαρία έκανε και δεύτερο break για το 3-1, με την Μπαντόσα στη συνέχεια να φτάνει σε διπλό break point, το οποίο έσβησε η Ελληνίδα τενίστρια, φτάνοντας στο 4-1 με λάθος της αντιπάλου της.


Με δύο λάθη της Σάκκαρη η Μπαντόσα μείωσε σε 4-2, ωστόσο η Μαρία με βελτιωμένο σερβίς βρήκε εύκολους πόντους για να κάνει το 5-2.

Στο σερβίς της Ισπανίδας η Μαρία έφτασε σε τριπλό set point και στην τρίτη προσπάθειά της κλείδωσε το πρώτο σετ με ένα στοπ βολέ και άμυνα πάνω στο φιλέ της αντιπάλου της.

Η απάντηση της Μπαντόσα

Με τρεις χαμένες επιστροφές της Μπαντόσα και ένα βολέ της Μαρίας, το πρώτο game του δεύτερου σετ κατέληξε σε ελληνικά χέρια.

Δύο λάθη της Μαρίας έφεραν το 1-1, λάθη τα οποία συνεχίστηκαν στο σερβίς της και η Ισπανίδα έφτασε στο break και το προβάδισμα με 2-1.

Η Σάκκαρη όμως πήρε… δώρο από την Μπαντόσα και με διπλό λάθος στο σερβίς της Ισπανίδας, πήρε πίσω το break για το 2-2. Και πάλι όμως η αντίπαλός της συνέχισε το σερί των break για να πάρει προβάδισμα 3-2.

Με δυσκολία η Μπαντόσα κράτησε το σερβίς της και έφτασε στο 4-2, με την Σάκκαρη να μειώνει 4-3 με χαμένο μπάκχαντ της αντιπάλου της. Η Σάκκαρη είχε ευκαιρία για break όμως ένα αβίαστο λάθος της το στέρησε και η Ισπανίδα έφτασε στο 5-3 στη συνέχεια.

Η Ελληνίδα τενίστρια με εξαιρετικό σερβίς μείωσε σε 5-4, καθώς δεν είχε επιστροφές η Μπαντόσα που στη συνέχεια σέρβιρε για το σετ και έφτασε στην ισοφάριση με μια επιστροφή άουτ της Μαρίας.

«Καθάρισε» η δυναμική Σάκκαρη

Με χαμένη επιστροφή της Μπαντόσα έκανε το 1-0 η Μαρία στο τρίτο σετ.


Δύο λάθη της Ισπανίδας έφεραν το 2-0 για την Σάκκαρη που ωστόσο πέταξε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, αφού η αντίπαλός της πήρε πίσω το break και μείωσε σε 2-1.

Ομως και πάλι το πείσμα της Σάκκαρη έφερε κι άλλο break για το 3-1 και τα λάθη της αντιπάλου της, την έφεραν μπροστά με 4-1 και μια ανάσα από τον τελικό.

Η Μπαντόσα έκανε σειρά λαθών και το δικό της 40-0 στο σερβίς της, έγινε break για την Μαρία που σέρβιρε στη συνέχεια για το ματς! Εφτασε σε τριπλό match point και με λάθος της Μπαντόσα προκρίθηκε στον τελικό.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες