Καιρός Σήμερα : Αραιές νεφώσεις και αύξηση της θερμοκρασίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022

Καιρός Σήμερα : Αραιές νεφώσεις και αύξηση της θερμοκρασίας



Αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας, που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Ο καιρός με μια ματιά

Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι στα ηπειρωτικά -Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και τα βόρεια

Η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά θα φτάσει κατά τόπου τους 22 βαθμούς Κελσίου

Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο τα 5 με 6 μποφόρ

Η τάση του καιρού για την Αθήνα

Σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά μέχρι το Σάββατο ο καιρός θα κυλήσει χωρίς φαινόμενα και με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας. Την Κυριακή των Βαΐων και τη Μεγάλη Δευτέρα έρχονται βροχές που θα επηρεάσουν πολλές περιοχές της Δυτικής της Κεντρικής και της Βόρειας χώρας και θα πέσει πρόσκαιρα η θερμοκρασία.

Από την Μεγάλη Τρίτη η αστάθεια θα περιοριστεί και θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία οδεύοντας προς το Πάσχα ανεβαίνει και θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά.

Σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και η μέγιστη τιμή της θα φθάσει κατά τόπους τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες