Χαλκίδα: 5χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Μαΐου 29, 2022

Χαλκίδα: 5χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά


Οι ξέγνοιαστες στιγμές σε παιδική χαρά, μετατράπηκαν σε εφιάλτη για 5χρονο αγοράκι στη Χαλκίδα που έπαθε ηλεκτροπληξία, όταν ακούμπησε μία κολόνα φωτισμού. Ο μικρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της περιοχής.

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε μιλώντας στο Star, τις εφιαλτικές στιγμές: «Πάω κοντά του, μουδιασμένα τα χέρια του, έτρεμε δεν μπορούσε να ανοίξει τα δάκτυλα του και μου έδειξε μετά την κολόνα μου λέει ότι ακούμπησε εκεί... Δεν μπορούσε να ξεκολλήσει, έτρεμαν τα δόντια του».


Η μητέρα του παιδιού, που καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο μαζί με άλλες μητέρες, έτρεξε έντρομη στο σημείο οπού ήταν πεσμένο το παιδί της.

«Εκείνη την ώρα προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Το βουτάω μαζί με τον άλλο μου τον γιο και τον φέρνω στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα», πρόσθεσε η μητέρα.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία, πήγαν στο σημείο και το απέκλεισαν. Η Δήμαρχος καταγγέλλει συνεχείς βανδαλισμούς της παιδικής χαράς. Την ίδια στιγμή γίνεται έρευνα για το περιστατικό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες