Καλοκαίρια Genesis – Εύβοια: Άνοιξαν οι ουρανοί στα Ψαχνά (video) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2022

Καλοκαίρια Genesis – Εύβοια: Άνοιξαν οι ουρανοί στα Ψαχνά (video)


Κακοκαιρία Genesis: Έντονη βροχόπτωση ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 10-06 σε περιοχές της κεντρικής Εύβοιας όπως τα Ψαχνά.

Λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα “άνοιξαν” οι ουρανοί ρίχνοντας ποσότητα νερού ενώ σημειώθηκαν και βροντές όπως ήταν αναμενόμενο αφού υπήρξε προειδοποίηση από την ΕΜΥ για το ερχομό της κακοκαιρίας Genesis στην περιοχή.
eviathema.gr
Πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως από το βόρειο Ιόνιο αλλά και τη βορειοδυτική και ηπειρωτική Ελλάδα, έχει ήδη πλήξει η κακοκαιρία Genesis, η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μέσα στις επόμενες ώρες, οι βροχοπτώσεις θα μετατοπιστούν στα δυτικά – νοτιοδυτικά τμήματα της επικράτειας.


Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς αναφέροντας:
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στον Δήμο μας την Παρασκευή 10 Ιουνίου από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις και πιθανόν κατά τόπους καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Για αυτό συνίσταται μεγάλη προσοχή απ’ όλους τους πολίτες. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της ΕΜΥ ο καιρός θα είναι άστατος και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κατά τις πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες.

Ο Δήμαρχος Διρφύων -Μεσσαπίων

Γεώργιος Ψαθάς

Πηγή: eviathema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες