Βαθμολογία UEFA: Σε κίνδυνο η Ελλάδα - Δυστυχώς έχει και πιο κάτω - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2022

Βαθμολογία UEFA: Σε κίνδυνο η Ελλάδα - Δυστυχώς έχει και πιο κάτω


Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έτοιμο να τρυπήσει τον πάτο του, μετά από μια ακόμα καταστροφική ευρωπαϊκή βραδιά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χειρότερά του...

Η ήττα του Παναθηναϊκού στην Πράγα από τη Σλάβια με 2-0, αλλά και αυτή του Άρη στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι, επίσης με 2-0, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού με 1-1 κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, διατήρησε την Ελλάδα στη 16η θέση, αλλά οριακά πάνω από τη Τσεχία, μετά τα πρώτα παιχνίδια του 3ου προκριματικού σε Conference League και Europa League.

Και το χειρότερο είναι πως δεν αφήνει ιδιαίτερες ελπίδες για τη συνέχεια. Παναθηναϊκός και Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο και αντιμέτωποι με τον τρίτο φετινό αποκλεισμό της Ελλάδας, μετά από αυτόν του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, ακόμα κι αν χάσει και αυτό το κανονάκι θα παίξει στα play offs του Conference League απέναντι σε έναν εντελώς αδύναμο αντίπαλο (Ζρίνσκι Μόσταρ-Τομπόλ Κοστανάι 1-0 στο πρώτο ματς).

Με αυτά τα δεδομένα, η Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει τύχη να ανέβει πάνω από την 16η θέση που βρίσκεται τώρα, αλλά το πιθανότερο είναι να πέσει ακόμα περισσότερο, καθώς πέρα από τη Τσεχία ακολουθούν Δανία και Τουρκία με άγριες διαθέσεις.

Δείτε το ranking της UEFA:









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες