Γυναίκα πλήρωσε 25.000€ για να κλωνοποιήσει την αγαπημένη της γάτα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2022

Γυναίκα πλήρωσε 25.000€ για να κλωνοποιήσει την αγαπημένη της γάτα


 Μια γυναίκα στις ΗΠΑ πλήρωσε περίπου 25.000€ προκειμένου να κλωνοποιήσει τη λατρεμένη της γάτα, αφού το αγαπημένο της σκυλάκι πέθανε νεότατο όντας μόλις πέντε ετών. (Γυναίκα τράκαρε το αμάξι του άντρα της και κάλυψε τη ζημιά με βερνίκι νυχιών για να μην χωρίσουν).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκάτοικός της, ένας κτηνίατρος-τεχνολόγος, της μίλησε για μια εταιρεία που ονομάζεται ViaGen, η οποία προσφέρει υπηρεσίες κλωνοποίησης σε ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Η Kelly, η οποία ζει στο Όστιν του Τέξας, πέρασε όλη τη νύχτα ερευνώντας την εταιρεία και ζήτησε από τον κτηνίατρο να καταψύξει την Chai για να διατηρήσει το DNA της. Και μετά από τέσσερα χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών, ο κλώνος της Chai – ένα γατάκι που ονομάστηκε Belle – γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.


Η ίδια δήλωσε: «Η Τσάι είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: “Αρχικά με ενημέρωναν μετά από κάθε προσπάθεια, αλλά μετά από λίγο καιρό σταμάτησαν. Τα κύτταρα πεθαίνουν ταχύτερα όταν καταψύχονται, οπότε μπόρεσαν να πάρουν μόνο περίπου 6 εκατομμύρια κύτταρα από την Chai αντί για τα συνήθη 10 εκατομμύρια που χρειάζονταν».

Η Kelly μπόρεσε να γνωρίσει για πρώτη φορά το νέο της κατοικίδιο τον Οκτώβριο του περασμένου έτους – και αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες της στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, αντιμετώπισε τεράστιες αντιδράσεις σχετικά με την απόφασή της, με ανθρώπους να ισχυρίζονται ότι αντικαθιστά άδικα το παλιό της κατοικίδιο ή ακόμη ότι η κλωνοποίηση δεν υπάρχει και ότι την έχουν εξαπατήσει.tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες