Συνέλαβαν 47χρονο για κατ'εξακολούθηση βιασμό της κόρης του - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2022

Συνέλαβαν 47χρονο για κατ'εξακολούθηση βιασμό της κόρης του


Το μεσημέρι τής Παρασκευής αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ένας 47χρονος, τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί για τα αδικήματα τού βιασμού, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 19χρονη φοιτήτρια πήγε στην Ασφάλεια τού Αγρινίου, στην πόλη όπου φοιτά, και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της και μάλιστα επανειλημμένα.

Οι αστυνομικοί, αδιαφορώντας για το ότι το αδίκημα είχε τελεστεί στην Κορινθία, κάλεσαν ψυχολόγο (όπως ορίζει ο νόμος πλέον και για τα ενήλικα θύματα βιασμού) και πήραν την κατάθεσή της. Σε αυτή -σύμφωνα με πληροφορίες- η 19χρονη δήλωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια ο πατέρας τη βίασε τουλάχιστον πενήντα φορές και μάλιστα της επέτρεψε να πάει στο Αγρίνιο για τη φοίτηση, με την προϋπόθεση όμως πως σε κάθε επίσκεψή της στο πατρικό σπίτι θα ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η 19χρονη προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και άφησε υπόνοιες ότι μπορεί να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και άλλα μέλη της οικογένειας.
Αστυνομικοί και ψυχολόγος πείστηκαν από τα λεγόμενά της, υπέβαλαν τη δικογραφία και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές.

Μανώλης Ασαριώτης— ΗuffPost Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες