Βουτιά στο χώμα με την Lamborghini Huracan Sterrato-πώς είναι να οδηγείς off road supercar (+video) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2023

Βουτιά στο χώμα με την Lamborghini Huracan Sterrato-πώς είναι να οδηγείς off road supercar (+video)


Off road supercars λοιπόν. Μια κατηγορία που μέχρι πριν από ένα χρόνο δεν είχε ούτε έναν εκπρόσωπο και τώρα έχει δύο. Ο ένας εξ αυτών είναι η Lamborghini Huracan Sterrato (ο άλλος είναι η 911 Dakar), την οποία οδήγησε το Top Gear και όπως θα δεις στο βίντεο, ο οδηγός είναι πλέον σαφώς πιο χαρούμενος.

Και είναι χαρούμενος γιατί δεν είναι σύνηθες -συγκεκριμένα είναι σπάνιο- να οδηγείς ένα supercar στο χώμα, όχι μόνο χωρίς να φοβάσαι ότι θα το καταστρέψεις αλλά να νιώθεις ότι είναι ότι πιο κοντινό σε rally car.



H Lamborghini Huracan Sterrato είναι ένα rally car που γεννήθηκε ως supercar με V10 κινητήρα 5,2 λίτρων και είναι αδελφάκι της Lamborghini Huracan Tecnica. Είναι όμως πιο βαρύ και πιο ακριβό. Λογικό, με την Tecnica δεν θα μπεις ποτέ στο χώμα και δεν θα κάνεις μεγαλειώδη drift πετώντας πετραδάκια στους θεατές της καφροσύνης σου. Αυτό σημαίνει off road supercar.



Επίσης σημαίνει ότι κοστίζει ακριβά -περίπου 270.000 ευρώ– και δεν μπορείς να την αγοράσεις εύκολα ακόμα και αν σου περισσεύουν γιατί θα κατασκευαστούν μόνο 1.499 κομμάτια. Δηλαδή μέσα στα επόμενα χρόνια θα αρχίσει να είναι ένα αυτοκίνητο περιζήτητο στις δημοπρασίες και όποιος το απέκτησε σίγουρα θα βγάλει περισσότερα απ’ όσα έδωσε όταν το πουλήσει. Πολλά γράψαμε, πάμε στο video.

Πηγή: topgeargreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες