Πως έμαθε από τις ειδήσεις ότι η γυναίκα του έδινε το… έδινε επί πληρωμή - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2023

Πως έμαθε από τις ειδήσεις ότι η γυναίκα του έδινε το… έδινε επί πληρωμή


Πως έμαθε από τις ειδήσεις ότι η γυναίκα του έδινε το… έδινε επί πληρωμή: Κάθισε με το τοστ και πατατάκια να δει δυο ειδήσεις, δυο αθλητικά, τον καιρό βρε αδερφέ και του σκάει live συλλήψεις σε παράνομο οίκο ανοχής και σε πρώτο πλάνο η κυρά με στρίνγκ και χειροπέδες
Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει, μόλις έμαθε σε live μετάδοση στην τηλεόραση πως η γυναίκα του ασκούσε το «αρχαιότερο των επαγγελμάτων»!

Ο κερ.. ο απατημένος – εξαπατημένος παρακολουθώντας τηλεόραση έπεσε πάνω στη live μετάδοση εισβολής αστυνομικών σε οίκο ανοχής και στη σύλληψη της συζύγου του, η οποία φορούσε μόνο τα πpοκλητικά της εσώpουχα, περιμένοντας τον επόμενο πελάτη!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την εκδιδόμενη, μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών, ενώ ο απατημένος σύζυγος, μετά τον δημόσιο εξευτελισμό, πήρε διαζύγιο και την επιμέλεια της κόρης που είχε το ζευγάρι.Πως έμαθε από τις ειδήσεις ότι η γυναίκα του έδινε το… έδινε επί πληρωμή

Η υπόθεση ωστόσο επιστρέφει στη δημοσιότητα, εφόσον ο άνδρας ζητάει πλέον από τη Δικαιοσύνη να απαγορεύσει στην πρώην σύζυγό του να βλέπει το παιδί τους, υποστηρίζοντας ότι η μικρή δεν μπορεί να μεγαλώσει δακτυλοδεικτούμενη, με την ντροπή και τη «στάμπα» της κόρης μιας ιερόδουλης.

Σκοπεύει μάλιστα να παρουσιάσει στο δικαστήριο και τον τιμοκατάλογο της γυναίκας του, ο οποίος ήταν αναρτημένος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία και τις υπηρεσίες της!

Βάσει αυτού η αμοιβή της μπορούσε να φθάσει μέχρι και τα 1000 ευρώ για ολόκληρη τη νύχτα.

tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες