Jennifer Lopez: Οι καυτές πόζες με εσώρουχα και το… κρυφό μήνυμα με το κολιμπρί - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2023

Jennifer Lopez: Οι καυτές πόζες με εσώρουχα και το… κρυφό μήνυμα με το κολιμπρί

Courtesy of Intimissimi/The Mega Agency/Visualhellas.gr


Η Τζένιφερ Λόπεζ αποτελεί ένα αυτό τα πιο μεγάλα sex symbols παγκοσμίως, με τη διάσημη καλλιτέχνιδα να ποζάρει στον φακό πάντα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη νέα της συλλογή εσωρούχων, την οποία σχεδίασε σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία εσωρούχων Intimissimi.

Η 54χρονη ποπ σταρ ανέδειξε τη σιλουέτα της, φορώντας τα δαντελένια εσώρουχα σε nude τόνους, με κρυστάλλινες πινελιές, σε μια σειρά φωτογραφιών που ανήρτησε στο Instagram.

Σε δήλωσή της, σύμφωνα με το Page Six, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Τα εσώρουχα είναι βαθιά οικεία, είναι μια “αγκαλιά” που σας δίνει τη δυνατότητα να νιώθετε ελεύθεροι και όμορφοι».

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι η συλλογή αποτελεί μέρος των πρώτων σχεδίων της JLo. Η ποικιλία των προϊόντων περικλείει την ουσία της εξέλιξής της στο πέρασμα των χρόνων.

Πίσω από τις επιλογές της Lopez για τη συλλογή της, υπάρχουν και… κρυφά νοήματα, όπως για παράδειγμα ένα κολιμπρί που αντιπροσωπεύει τύχη, ανθεκτικότητα, δύναμη ψυχής και ενέργεια, ένα πουλί που σημαίνει πολλά για την ίδια.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, ότι το αγαπημένο της χρώμα είναι το πράσινο. «Πάντα λέω ότι το πράσινο είναι το τυχερό μου χρώμα. Ίσως να θυμάστε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο», δήλωσε η ίδια.news247.gr
Η σχετική ανάρτηση στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες