Ντετέκτιβ διηγείται 7 «καυτές» ιστορίες απιστίας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2023

Ντετέκτιβ διηγείται 7 «καυτές» ιστορίες απιστίας


Ντετέκτιβ διηγείται 7 «καυτές» ιστορίες απιστίας που συμβαίνουν στη διπλανή μας πόρτα – Φοβερές αληθινές ιστορίες καθημερινής τρέλας και πάθους
Η απιστία γενικά είναι από τα πιο hot θέματα. Για έναν ιδιωτικό ερευνητή όμως δεν είναι παρά μέρος της δουλειάς του.

Μιλήσαμε λοιπόν με ιδιωτικό ερευνητή, ο οποίος μετρώντας 30 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς στο χώρο αυτό είχε να μας διηγηθεί εκατοντάδες περιστατικά μερικά από τα οποία μας έκαναν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό.
Από αυτά ξεχωρίσαμε τα 7 πιο ακραία.

Περιστατικό Νο 1

«Ο άντρας της κυρίας που με προσέγγισε, χανόταν συχνά από το σπίτι του εξαιτίας κάποιων καινούργιων φίλων με τους οποίους πήγαιναν συνέχεια γυμναστήριο. Ο καιρός περνούσε, αλλά η σωματική του διάπλαση δεν άλλαζε καθόλου με αποτέλεσμα να της μπουν ψύλλοι στα αυτιά και να ζητήσει τις υπηρεσίες μου. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα να τον παρακολουθώ κατάλαβα ότι ήταν ύποπτος, αλλά και καχύποπτος. Έπαιρνε απότομα τις στροφές με το αυτοκίνητο λες και ήθελε να αποφύγει κάποιον και πήγαινε στον προορισμό του μέσω Λαμίας.

Κάτι που δεν είχε παρατηρήσει η σύζυγος, αλλά πρόσεξα εγώ είναι ότι η γειτόνισσα που έμενε στο ακριβώς απέναντι σπίτι έφευγε ακριβώς την ίδια ώρα με το σύζυγό της. Όταν τη ρώτησα κάποια πράγματα για τη γυναίκα αυτή, μου παραδέχθηκε ότι την είχε πιάσει επανειλημμένα να φλερτάρει τον άντρα της. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ρίσκαρα και αποφάσισα να παρακολουθήσω εκείνη αντί για εκείνον. Μόλις ξεκινούσε την οδήγηση παρατήρησα ότι έκανε ακριβώς το ίδιο με το σύζυγό της πελάτισσας μου. Περίεργες διαδρομές και απότομες στροφές. Αυτή τη φορά όμως ήμουν καλά προετοιμασμένος. Είχα βάλει υπαλλήλους μου σε διάφορα σημεία και κάθε φορά τους έδινα οδηγίες ώστε να μην τη χάσουμε από τα μάτια μας.

Λίγη ώρα μετά πάρκαρε στο ίδιο πάρκινγκ με το σύζυγο της κυρίας. Αποστολή εξετελέσθη. Ο υπάλληλος μου με ειδοποίησε για το πού ακριβώς βρίσκονταν και αμέσως πήγα εκεί. Στάθηκα μακριά και κατάφερα να τραβήξω μερικές καλές φωτογραφίες ώστε να μπορώ να αποδείξω τι συνέβαινε σε εκείνο το αμαρτωλό αυτοκίνητο. Πήρα τηλέφωνο την πελάτισσά μου η οποία ήρθε αμέσως στο σημείο που της υπέδειξα. Δεν παίρνω ποτέ καμία πελάτισσα και κανένα πελάτη μαζί μου στην έρευνα γιατί μπορεί πολύ εύκολα άθελά του/της να τα χαλάσει όλα.

Είχα κρατήσει μία απόσταση ασφαλείας ώστε να μη γίνω αντιληπτός. Όταν η σύζυγος έφτασε, της εξήγησα τι ακριβώς συνέβαινε και της έδειξα τις φωτογραφίες. Μόλις τις είδε, έτρεξε σαν μανιασμένη προς το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα. Τους βρήκε γυμνούς, τον έναν πάνω στον άλλον. Έδειρε άσχημα το σύζυγο και μαλλιοτράβηξε τη γειτόνισσα. Ο σύζυγος μάταια προσπαθούσε να τη συγκρατήσει κλείνοντάς της το δρόμο, πάντα γυμνός.

Λίγους μήνες μετά η σύζυγός μου τηλεφώνησε. Το ζευγάρι παρέμεινε μαζί και αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους. Μου ζήτησε να χακάρω το τηλέφωνό του για να δούμε αν μιλάει ακόμα μαζί της. Δυστυχώς τέτοιες υπηρεσίες δεν παρέχουμε».Ντετέκτιβ διηγείται 7 «καυτές» ιστορίες απιστίας

Περιστατικό Νο 2

«Ένας κύριος ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να παρακολουθήσω τη σύζυγό του. Του είχε πει ότι θα πήγαινε με τις φίλες της διακοπές σε κάποιο νησί, αλλά δεν της είχε εμπιστοσύνη, γι’ αυτό μου ζήτησε να την παρακολουθήσω. Το νησί που θα πήγαιναν ήταν ιδιαίτερα κοσμικό, θα έμεναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο και θα ήταν συνολικά 10 γυναίκες μαζί. Στον πελάτη μου φαινόταν σαν μπάτσελορ πάρτι και ήθελε να προλάβει τα χειρότερα.

Ακολουθήσαμε τη γυναίκα στο νησί, όπως μας ζήτησε ο σύζυγός της. Όσα του είχε πει ήταν εν μέρει αλήθεια. Η μία από τις φίλες της ήταν ήδη εκεί τρεις μέρες και οι υπόλοιπες δέκα γυναίκες θα πήγαιναν να τη βρουν.

Ενώ ο βοηθός μου βρισκόταν στη ρεσεψιόν και έκανε πώς κλείνει δωμάτιο, είδε τη γυναίκα αυτή να κατεβαίνει από τη σκάλα και όχι από το ασανσέρ λέγοντας σε κάποιον «Αντίο, αγάπη μου. Θα τα πούμε το βράδυ». Στη συνέχεια πήρε ταξί και έφυγε.

Όταν ο βοηθός μου κοίταξε προς τη σκάλα κατάλαβε ότι κάτι έτρεχε όχι με κάποιον κρυφό εραστή που είχε σπιτώσει, αλλά με την καθαρίστρια του ξενοδοχείου.

Την περίμενε μέχρι να επιστρέψει. Όσο πιο διακριτικά μπορούσε την ακολούθησε στον όροφο που έμενε και την είδε να αρπάζει την καθαρίστρια και να τη φιλάει παθιασμένα έξω από την πόρτα του δωματίου της. Μπήκαν και οι δύο στο δωμάτιο και καταλαβαίνετε τι ακολούθησε. Φαινόντουσαν πολύ άνετες μεταξύ τους κάτι που με έβαλε σε υποψίες ότι ίσως και να γνωρίζονταν από πριν. Την επόμενη φορά που βρέθηκαν ξανά μόνες τους στο δωμάτιο κατάφερε ο βοηθός μου να πηδήξει στη βεράντα τους και να βγάλει μερικές φωτογραφίες. Τα πειστήρια στη δουλειά μας είναι το πιο σημαντικό.

Όταν τις έδειξα στο σύζυγο, δεν έδειξε να εκπλήσσεται. Ήταν λες και το ήξερε, αλλά δεν είχε αποδείξεις. Η σύζυγος επέστρεψε ανανεωμένη και μαυρισμένη από το ταξίδι της και ένα μήνα μετά είχαν ήδη πάρει διαζύγιο».

Περιστατικό Νο 3



«Μία γυναίκα και ο σύζυγός της είχαν μόλις αποκτήσει μωράκι, το οποίο δεν ήταν από τα πιο ήσυχα. Έκλαιγε πολύ με αποτέλεσμα ο σύζυγος να βρίσκει ευκαιρία να φεύγει από το σπίτι για να καθαρίσει, λέει, το μυαλό του. Ήξερε ότι η γυναίκα του χρειαζόταν βοήθεια και του την είχε ζητήσει πολλές φορές, αλλά εκείνος έκανε πως δεν την άκουγε. Αυτός ήταν και ο λόγος που με προσέλαβε.

Στο τηλέφωνο όταν πρωτομιλήσαμε, έκλαιγε πολύ. Ήταν φοβισμένη και δεν ήξερε τι να κάνει.

Κανονικά χρειάζονται κάμποσες μέρες μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά αυτή ήταν η πιο εύκολη έρευνά μου. Από την πρώτη μέρα που τον παρακολουθήσαμε, τον είδαμε να μπαίνει στις εστίες του πανεπιστημίου και να πηγαίνει στον πέμπτο όροφο. Τα είχε μπλέξει με μία φοιτήτρια. Εκείνο το βράδυ δεν έμεινε πολύ στο δωμάτιό της. Βγήκαν χεράκι χεράκι και φιλιόντουσαν σε όλο το δρόμο. Πήγαν για φαγητό όλο αγκαλιές και χαμόγελα και στη συνέχεια επέστρεψαν και πάλι στο δωμάτιό της.

Δεν ξέρω αν το ζευγάρι έμεινε μαζί. Η γυναίκα έβαλε τα κλάματα μόλις είδε τις φωτογραφίες και ρωτούσε τι να κάνει. Δυστυχώς δεν είμαστε σύμβουλοι γάμου για να της πούμε. Δουλειά μας είναι να δώσουμε τα αποδεικτικά στοιχεία και από κει και πέρα αποφασίζει ο εκάστοτε πελάτης τις επόμενες κινήσεις του».Ντετέκτιβ διηγείται 7 «καυτές» ιστορίες απιστίας

Περιστατικό Νο 4

«Σχετικά πρόσφατα με επισκέφτηκε μία γυναίκα η οποία μου εκμυστηρεύτηκε ότι ο σύντροφός της την είχε κολλήσει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Εφόσον η γυναίκα αυτή δεν είχε σχέσεις με άλλους άντρες κατάλαβε αμέσως ότι το κόλλησε από το σύντροφό της.

Ακολουθήσαμε τον άντρα αυτόν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι του στην επαρχία και μείναμε στο ίδιο ξενοδοχείο που έμεινε και εκείνος. Η σύντροφος του μας είχε προειδοποιήσει ότι έπινε και μάλιστα πολύ και θα ήταν πιο εύκολο να τον βρούμε στο μπαρ του ξενοδοχείου παρά στο δωμάτιό του.

Το πρώτο βράδυ που τον είδα στο μπαρ είχε ήδη καταναλώσει μισό μπουκάλι ουίσκι. Δίπλα του βρισκόταν μία γυναίκα που τον περιτριγύριζε αρκετή ώρα, αλλά εκείνος έδειχνε να μην της δίνει σημασία. Θεώρησα πως η σύντροφός του ήταν υπερβολική και ότι τελικά ο άνθρωπος ήταν κύριος.

Λίγο μετά όμως άλλαξα γνώμη. Η γυναίκα που ήταν δίπλα του έφυγε και πήγε σε άλλη παρέα και εκείνος έμεινε μόνος του. Φεύγοντας πλήρωσε το μπάρμαν και άφησε το κλειδί του δωματίου του σε ένα κρεμαστράκι δίπλα από την πόρτα της εισόδου του μπαρ, πίσω από ένα ξύλο σαν καδρόνι. Αυτό ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί και μου κίνησε την περιέργεια. Δύο λεπτά ακριβώς μετά αντί να δω εκείνη τη γυναίκα να πηγαίνει και να παίρνει το κλειδί, είδα το μπάρμαν. Εντελώς μηχανικά πήρε το κλειδί και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο του συντρόφου της πελάτισσας μου. Τα βογγητά τους έξω από το δωμάτιο μαρτυρούσαν τι ακριβώς συνέβαινε».

Περιστατικό Νο 5

«Πριν από 10 χρόνια με πλησίασε ένας άντρας ο οποίος τα είχε πολλά χρόνια με μία κοπέλα. Παρόλο που της είχε εμπιστοσύνη, κάπου λίγο η συμπεριφορά της του προκαλούσε υποψίες. Χανόταν ώρες χωρίς να τη βρίσκει στο κινητό και εκείνη δικαιολογούσε τον εαυτό της λέγοντας ότι δεν το άκουγε. Πήγαινε συχνά με τις φίλες της για ψώνια και γύρναγε φορτωμένη πράγματα κάτι που του έκανε εντύπωση γιατί ήξερε ότι ο μισθός της ήταν πάρα πολύ χαμηλός για να δικαιολογεί τόσες αγορές.

Μετά από μία εβδομάδα ερευνών διαπίστωσα ότι όντως πήγαινε για ψώνια, όχι με τις φίλες της, αλλά με κάποιον φίλο της. Προχωρούσαν χωρίς να φοβούνται χεράκι χεράκι και φιλιόντουσαν παθιασμένα σε κάθε τοίχο, παγκάκι και κολώνα. Επίσης παρατήρησα ότι η γυναίκα αυτή ήταν κλεπτομανής και έκλεβε πράγματα από κάθε κατάστημα που έμπαινε. Τα έβαζε στο σακίδιό της και όταν έβγαινε έξω τα έβαζε στις τσάντες που κρατούσε ο εραστής της. Μαζί στην απιστία, μαζί και στην παρανομία».Ντετέκτιβ διηγείται 7 «καυτές» ιστορίες απιστίας

Περιστατικό Νο 6

«Έχω δει πολλά στη ζωή μου, αλλά η συγκεκριμένη ιστορία με τάραξε αρκετά. Βασικά ένας άντρας είχε υποψίες ότι η γυναίκα του τον απατά και μας έβαλε να την παρακολουθήσουμε. Εκείνος ταξίδευε συχνά λόγω δουλειάς και σχεδόν ποτέ δεν έβρισκε τη γυναίκα του στο τηλέφωνο όταν την καλούσε.

Την παρακολουθήσαμε και είδαμε ότι συνήθως έβγαινε με τις φίλες της για ψώνια ή για φαγητό ή πήγαινε στους γονείς της. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Ένα βράδυ την είδα να βγαίνει από το σπίτι της ντυμένη τελείως διαφορετικά από αυτό που είχα συνηθίσει να τη βλέπω. Ήταν ντυμένη υπερβολικά προκλητικά. Εκείνο το βράδυ δεν βγήκε με τις φίλες της. Την είδα να μπαίνει σε έναν οίκο ανοχής. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί συνήθως σε οίκους ανοχής πάνε οι άντρες και όχι οι γυναίκες. Άργησα πολύ, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι η γυναίκα αυτή δεν έμπαινε στο χώρο αυτό ως πελάτισσα, αλλά ως εργαζόμενη. Πολλές φορές εργαζόταν και ως ελεύθερη επαγγελματίας κάνοντας πιάτσα σε μία συγκεκριμένη λεωφόρο ή πήγαινε σε κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής όπου την περίμεναν δικοί της πελάτες. Μέσα σε ένα βράδυ έτυχε να γυρίσει 5 διαφορετικά ξενοδοχεία. Ο δε σύζυγος ακόμα τρέχει».

Περιστατικό Νο 7

Μας προσέλαβε μία γυναίκα για να δούμε αν ο σύζυγός της την απατούσε. Είχε δει κάποιες ψιλοπερίεργες συμπεριφορές και ήθελε να διαπιστώσει αν όντως είχε δίκιο που νόμιζε ότι την απατούσε. Μία έλεγε ότι θα δει με τους φίλους του αγώνα και την άλλη ότι θα δούλευε μέχρι αργά ή ότι χάλασε το αυτοκίνητό του. Όποτε η γυναίκα του, του ζητούσε να πάνε ένα Σαββατοκύριακο κάπου μία εκδρομή, εκείνος πάντα έβρισκε λόγο να μην πάνε πουθενά.

Όντως τελικά την απατούσε με μία άλλη γυναίκα, η οποία δεν ήταν άλλη από τη μητέρα της γυναίκας του. Ο τύπος αυτός τα είχε με την πεθερά του επί έξι μήνες και η σχέση τους ήταν και παθιασμένη μπορώ να πω. Πολλές φορές βρίσκονταν σε απομονωμένα μέρη και έκαναν σεξ χωρίς να τους νοιάζει μην τους δει κανείς. Η διαφορά ηλικίας τους δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη διότι η σύζυγός του ήταν αρκετά μικρότερή του. Παρέδωσα το φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσα στα χέρια της συζύγου, η οποία λιποθύμησε. Μέχρι τότε δεν είχε ξαναλιποθυμήσει κάποιος στα χέρια μου και τα έχασα. Όταν τη συνέφερα, της ζήτησα να ηρεμήσει και της είπα ότι δυστυχώς στη ζωή όλα είναι πιθανά να συμβούν. Θέλει ψυχραιμία και λογική.

Ένα μήνα μετά πέρασε ξανά από το γραφείο μου με ένα κουτί γλυκά και μία ανθοδέσμη. Με ευχαρίστησε για τη βοήθειά μου και μου είπε ότι χώρισε από το σύζυγό της και δεν ξαναπάτησε στο σπίτι της μητέρας της, 0ύτε της τηλεφώνησε ξανά. Είχε μετακομίσει και σκόπευε να κάνει μία νέα αρχή μακριά από όλους και από όλα».tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες