Ανάρπαστες οι θέσεις για μια πτήση προς… το άγνωστο – Τι προσφέρει η SAS - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2024

Ανάρπαστες οι θέσεις για μια πτήση προς… το άγνωστο – Τι προσφέρει η SAS


Έχετε σκεφτεί ποτέ να μπείτε σε ένα αεροπλάνο προς το άγνωστο; Αυτό ακριβώς αποφάσισαν να προσφέρουν στους τακτικούς τους πελάτες οι Σκανδιναβικές Αερογραμμές, δίνοντας στα μέλη του προγράμματος EuroBonus τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε μια πτήση που τιτλοφορείται «Destination Unknown» (άγνωστος προορισμός).

Η διαδικασία κράτησης
Σε δελτίο τύπου η Σουηδική αεροπορική εταιρεία αναφέρει ότι μέσα σε λίγα λεπτά από την ανακοίνωση της προσφοράς αυτής, στις 12 Φεβρουαρίου, πάνω από 1.000 μέλη δήλωσαν συμμετοχή στην πτήση-έκπληξη. Η σχετική πλατφόρμα έκλεισε 24 ώρες αργότερα και όσοι επιλέχθηκαν για το ταξίδι είχαν επιπλέον 24 ώρες για να επιβεβαιώσουν τη θέση τους στο αεροπλάνο και να προχωρήσουν στην πληρωμή.

Αντί για χρήματα, οι ταξιδιώτες έπρεπε να εξαργυρώσουν 30.000 μίλια για μια θέση. Εάν κάποιος είχε επιλεγεί και δεν είχε αρκετά μίλια ή πόντους, μπορούσε να αγοράσει τα υπόλοιπα που απαιτούνταν. Η πτήση θα αναχωρήσει για… το άγνωστο από την Κοπεγχάγη της Δανίας στις 5 Απριλίου και θα επιστρέψει στην ίδια πόλη στις 8 Απριλίου. Όσοι δήλωσαν συμμετοχή αλλά δεν εξασφάλισαν θέση, θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο αν κάποιος συνταξιδιώτης τους ακυρώσει το εισιτήριό του.

Θα μάθουν τον προορισμό εν πτήσει!
Πριν την απογείωση, οι επιβάτες θα ενημερωθούν μόνο για τη διάρκεια της πτήσης τους. Ο προορισμός θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης. Λίγες ημέρες πριν την απογείωση, οι επιβάτες θα ενημερωθούν επίσης και για το τι είδους ρούχα ή άλλο εξοπλισμό πρέπει να έχουν μαζί τους.

«Η προοπτική να ξεκινήσουμε ένα περιπετειώδες και μυστηριώδες ταξίδι μαζί με άλλους λάτρεις της περιπέτειας, βρίσκοντας νέες συνδέσεις και φιλίες στην πορεία, είναι πραγματικά συναρπαστική», ανέφερε σε σχετικό δελτίο Τύπου ο Paul Verhagen, EVP & Chief Commercial Officer της Scandinavian Airlines. «Αυτά δεν είναι απλά ταξίδια. Είναι εξαιρετικά ταξίδια που θα σας μείνουν για μια ζωή», πρόσθεσε.

Μια νέα τάση;
Όπως σημειώνει το CNBC, η Scandinavian Airlines δεν είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που λανσάρει πτήσεις προς μυστηριώδεις, μη ανακοινωμένους προορισμούς.

Η Lufthansa προσφέρει ήδη στους ταξιδιώτες ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «Lufthansa Surprise», το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες μόνο να επιλέξουν το αεροδρόμιο αναχώρησης και το είδος διακοπών που αναζητούν.

Ο προορισμός αποκαλύπτεται μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση. Τα εισιτήρια αυτά δεν μπορούν ούτε να αλλάξουν ούτε να ακυρωθούν.

Το 2023, η Wizz Air πραγματοποίησε μια τέτοια μυστική πτήση από τη Βενετία προς τη Σαουδική Αραβία.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες