Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά μάγειρα – Στο Παπαγεωργίου το θύμα - AgioiTheodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαρτίου 04, 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πελάτης σε ουζερί κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά μάγειρα – Στο Παπαγεωργίου το θύμα


Ένας διαπληκτισμός οδήγησε σε αιματηρό επεισόδιο το απόγευμα της Κυριακής σε ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης στη συμπρωτεύουσα.
Συγκεκριμένα, ένας άνδρας -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- πελάτης του μαγαζιού, μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 65χρονο από την Αλβανία, εργαζόμενο στο ουζερί, μετά από διαπληκτισμό που είχαν, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα τραυματισμένο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.


Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνα για το περιστατικό, έχουν περισυνελλέξει στοιχεία για τον δράστη και τον αναζητούν προκειμένου να συλληφθεί.

Οι άνθρωποι της επιχείρησης ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ενημέρωσαν την αστυνομία για τον άντρα που έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο μάγειρα, όμως στη συνέχεια διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.


Θεσσαλονίκη: Το θύμα αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Ο δράστης ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθει, αναζητείται από τους αστυνομικούς για να συλληφθεί. Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων – Μενεμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες