Σε λίγη ώρα φθάνει ο «Γηρυόνης» με καταιγίδες, χαλάζι και 10 μποφόρ - AgioiTheodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2019

Σε λίγη ώρα φθάνει ο «Γηρυόνης» με καταιγίδες, χαλάζι και 10 μποφόρ

Από το απόγευμα εισβάλλει το νέο κύμα κακοκαιρίας - Ξεκινά χτυπώντας την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο - Από το βράδυ φτάνει στην Αττική - Επικίνδυνες καταιγίδες αναμένονται στη διάρκεια της νύχτας - Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη της ΕΜΥ

Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις προβλέπεται από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και από το βράδυ την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και από τη νύχτα πιθανώς τη Θεσσαλία με ανατολική επέκταση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες, κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 8 με 9 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο έως 10 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και σταδιακά από το απόγευμα 5 με 7 και στο Αιγαίο το βράδυ έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία με μικρή πτώση.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες