Επίσκεψη Κικίλια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου (photo & video) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Απριλίου 05, 2020

Επίσκεψη Κικίλια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου (photo & video)

Σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας συνοδευόμενος του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου αφού προηγουμένως είχε επισκεφθεί το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Δύο νοσοκομεία που απορροφούν ένα μεγάλο μέρος των βαρέων περιστατικών από όλη την Πελοπόννησο.

Είναι ενδεικτικό ότι τα δύο νοσοκομεία έχουν ενισχυθεί σημαντικά με προσλήψεις προσωπικού. Πιο συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Τρίπολης έχουν ήδη γίνει 49 προσλήψεις, κυρίως νοσηλευτικού προσωπικού, και έχουν εγκριθεί ακόμη 14 θέσεις που αναμένεται να καλυφθούν εντός των προσεχών ημερών, ενώ στο Νοσοκομείο Κορίνθου έχουν πραγματοποιηθεί 62 προσλήψεις, κυρίως νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, και υπάρχουν ακόμη 11 εγκρίσεις προσλήψεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
- Διαφήμιση -

Τον Υπουργό υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρης Καρπούζης, διευθυντές των κλινικών, ιατροί και νοσηλευτές. Ο κ. Φιλιώτης, διευθυντής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.), ενημέρωσε τον Υπουργό για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Κορίνθου και δήλωσε πως μέσα απ΄αυτή την δύσκολη μάχη με τον κορωνοϊό εύχεται το Νοσοκομείο να ενδυναμωθεί περισσότερο για να μπορεί και μετά να εξυπηρετεί επαρκώς κάθε περιστατικό.Ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας ενημερώνετε απ΄τον Δ/ντη ΤΕΠ κ. Φιλιώτη κατά τη σύντομη επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Ο Υπουργός ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εργάζονται στο Νοσοκομείο Κορίνθου για τον καθημερινό τους αγώνα και επισήμανε για ακόμα μία φορά πως δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε.Ο Υπουργός Υγείας ζήτησε απ΄τα ΜΜΕ να τηρούν αυστηρά τις προβλεπόμενες αποστάσεις για να μη θέτουν τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους σε κίνδυνο

Η δήλωση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Καρπούζη:




Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις του Διοικητή ΥΠΕ κ. Καρβέλη, του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μέλλου και του Προέδρου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Αρβανιτάκη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Μπάρλα, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως το συντονιστικό για τη διαχείριση αυτής της πανδημίας είναι ενωμένο σαν μια «γροθιά». Ο κος Μπάρλας αναφέρθηκε στην νοσηλεύτρια λοιμώξεων κ. Αλέκα Γιαχοπούλου χαρακτηρίζοντάς την ως «την ψυχή της επιτροπής», στην αναπληρώτρια δ/ντρια κ. Ελπίδα Παπακωνσταντίνου και στο σύνολο της νοσηλευτικής υπηρεσίας που παρέχουν, όπως είπε, άψογες υπηρεσίες εργαζόμενοι απ΄το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες