Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2020

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Μια σκηνή ζηλοτυπίας κατέληξε σε τραγωδία.
Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς το μέγεθος της τραγωδίας καθώς ένας 32χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του, πριν αυτοκτονήσει, μετά από μια ασήμαντη αφορμή!
Ο 32χρονος Kiril Nemcev, στραγγάλισε την σύζυγό του, Lana, μετά από έναν καυγά που είχαν με αφορμή την μετακόμιση της πεθεράς του στο σπίτι τους στο Staffordshire. Η μητέρα της Lana θα μετακόμιζε εκεί για να προσέχει τον μόλις δυο ετών, Oscar.
Το ζευγάρι βρισκόταν στην Μεγάλη Βρετανία εδώ και λίγες εβδομάδας, καθώς ο Kiril είχε βρει δουλειά ως chef σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων.

Ο επιθεωρητής της Αστυνομίας, Dan Ison, ανακοίνωσε σχετικά: «Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμμένες μετά την συγκατοίκηση με την μητέρα της Lana. Ένας καυγάς ήταν η αιτία για να γίνει αυτή η απίστευτη τραγωδία».
Πριν ο Kiril επιτεθεί στην σύζυγό του, είχε πάρει φάρμακα για το άγχος ενώ οι αστυνομικοί εντόπισαν στον υπολογιστή του πως είχε κάνει έρευνα σχετικά με την έκδοση διαζυγίου.
Ο Kiril έφερε ένα επιφανειακό τραύμα από μαχαίρι, το οποίο πιθανότατα προκλήθηκε από την Lana, πριν την στραγγαλίσει. Την ίδια ώρα, ο μόλις 2 ετών Oscar κοιμόταν στο δωμάτιό του.

Ο 32χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο σαλόνι του σπιτιού από τον σπιτονοικοκύρη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες