Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Πέραμα-Σύλληψη νεαρού για εμπρησμό από αμέλεια - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2020

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Πέραμα-Σύλληψη νεαρού για εμπρησμό από αμέλεια

Πυροσβεστικές δυνάμεις σε φωτιά - Φωτό αρχείου
Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού Κολοκοτρώνη στην περιοχή Ικαριώτικα, στο Πέραμα Αττικής, πάνω από τα τελευταία σπίτια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μπορεί η φωτιά να ήταν κοντά στις τελευταίες κατοικίες ωστόσο δεν υπήρξε άμεσος κίνδυνος, ενώ ακριβώς επειδή ήταν περιαστική δασική έκταση έγινε μεγάλη κινητοποίηση.

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων μέχρι να τεθεί εντελώς υπό έλεγχο η φωτιά.

Με εντολή του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστρατήγου Στέφανου Κολοκούρη μετέβηκε και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) στο Πέραμα για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, αφού υπήρχαν πληροφορίες από πλευράς των κατοίκων που έκαναν λόγο για ρίψη βεγγαλικών στην περιοχή πριν την έναρξη της φωτιάς.

Μετά από σχετικές έρευνες, συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από υπάλληλους του ανακριτικού γραφείου Πειραιά, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στο Πέραμα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.


Πυροσβεστικές δυνάμεις σε φωτιά - Φωτό αρχείουPost Bottom Ad

Responsive Ads Here